Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров заяви намерението си да

...
Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров заяви намерението си да
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Нефтохимик подаде оставка

Изпълнителният шеф на Нефтохимик Николай Тодоров съобщи желанието си да напусне поста, който заема. Той подава оставката си, след срещата с Комисията по спорт, на която получи безапелационен отвод за финансова помощ. Ето какво оповестиха от клуба от Бургас:

" Общинските съветници, като представители на притежателя на клуба – Община Бургас, откриха за нерентабилна инвестицията в Нефтохимик, където спортуват над 300 деца. Освен това те подчертаха, че няма законово съображение, въз основа, на което общината да помогне финансово на общинския клуб.

Слабите резултати на представителния тим също бяха посочени като аргумент клубът да бъде оставен без средства за битие. За страдание фактът, че този тим може да се конкурира по бюджет само с аматьорските тимове, бе подценен. Въпреки финансовия недостиг, с който Нефтохимик се бори от началото на новия сезон, по време на срещата се направиха оферти за цялостна финансова инспекция. Припомняме, че единствено преди два месеца Нефтохимик бе подложен на тримесечен обширен финансов одит, назначен от Общината.

Липсата на всевъзможен тип поддръжка от страна на основния акционер и опитите да се утежни към този момент сложната обстановка в клуба продиктуваха решението на изпълнителния шеф Николай Тодоров да освободи поста си. Предстои оставката му да бъде прегледана на съвещание на Съвета на шефовете ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР