Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне потвърди, че Радамел Фалкао

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне потвърди, че Радамел Фалкао
Коментари Харесай

Фалкао също вариант за Милан

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне удостовери, че Радамел Фалкао и Златан Ибрахимович са измежду имената в листата на “росонерите” за нов централен нападател.

“Много имена се спрягат в медиите и защото до момента не съм отричал за някого, който следим, няма да отрека и за въпросните двама. Работим по въпроса, имаме шест-седем желания, само че някои са по-възможни от други. Когато мислим за новия състезател, не го считаме за инвестиция единствено за една година напред, а като план за няколко сезона”, съобщи Фасоне пред “Sky Sport Italia”.

Фалкао преподписа с Монако на 1 юни до 2020 година и надали с лека ръка ще се раздели с монегаските, които така и така продадоха куп звезди, с които завоюваха шампионската купа предишния сезон и играха полуфинал в Шампионска лига. Ибрахимович към момента наподобява по-близо до Манчестър Юнайтед, а и продължава да се възвръща и ще бъде подготвен за игра в края на календарната година.

Другите варианти пред “росонерите” за нов нападател са Пиер-Емерик Обамеянг, Андреа Белоти, Никола Калинич и Диего Коща, който по последни информации е отказал офертите от Милано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР