Изпълнителният директор на Mercedes-Benz в Индия Мартин Швенк влезе в

...
Изпълнителният директор на Mercedes-Benz в Индия Мартин Швенк влезе в
Коментари Харесай

От Mercedes споделят кога кризата с чиповете ще бъде разрешена

Изпълнителният шеф на Mercedes-Benz в Индия Мартин Швенк влезе в диалог с автомобилното издание hindustantimes, където изрече прогнозите си за рецесията с чипове и оправянето с нея в близко бъдеще. Според Швенк, ситуацията надали ще се усъвършенства до края на тази година, само че през 2023 година може да забележим някакви позитивни промени.
`От

Според него сега се намираме в доста сериозен миг, който ще продължи през идващите 6 до 12 месеца и ще реши бъдещето на тази рецесия. Много софтуерни компании изрекоха мнение за това, че можем да чакаме разрешаване на рецесията с полупроводници най-рано през 2024 година, като изцяло загърбиха предходни прогнози, че това ще се случи през 2022 година или 2023 година.
`От

Истината е, че огромна част от тях нямат ясна визия за това по какъв начин и по кое време ще се усъвършенства производството на чипове за всички промишлености. Според скорошна прогноза на Intel, сега се намираме в средата на рецесията, което значи, че можем да чакаме позитивна смяна едвам след към 2 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР