Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че ситуацията с

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че ситуацията с
Коментари Харесай

Петричев: Ако ситуацията с коронавируса продължи, ще загубим много пари

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че обстановката с ковид в България може да донесе финансови загуби на клуба, в случай че ситуацията не се усъвършенства.

“Ако интервала е нескончаем, финансовите загуби ще са доста. Абонаментните карти, които хората са си купили към този момент и не могат да употребяват, би трябвало да мислим да възвърнем по някакъв метод.
Фен продуктите се повишаваха, само че в този момент не работи почитател магазинът, което отново не е добре. Това ще е противен финансов удар освен за Лудогорец, само че и за другите клубове. Трябва да реагираме по отношение на тази нова реалност”, съобщи пред Петричев пред " Sportal ".

“Карантината имаше доста съществено въздействие върху тима. Пътуването беше обвързвано с много съществени ограничения, неизвестността какво ще се случи там, след това една изнервена конюнктура, когато се прибрахме вкъщи. Представете си, в случай че не можете да видите околните си, с цел да не ги болестите. Но не мисля, че това бе повода да паднем от Левски, а чисто спортно-техническа. Нямам контакти с БФС все още. Не съм приказвал за отсрочване на мачове, само че не виждам повода това да не се случи, поради обстоятелството че се случи в други страни по света. Имаме получена такава директива в клуба кой да участва на мачовете на закрити порти и кой не”, сподели още Петричев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР