Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев взе отношение по темата

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев взе отношение по темата
Коментари Харесай

Петричев: Това, че ние не влизаме в ролята на кресливия хор, не означава, че ние не сме били потърпевши

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев взе отношение по тематиката с рецензиите към съдийството в българското състезание.

"Ако сътрудниците от другите клубове влагат сила, с цел да ръководят и да развиват своите клубове, толкоз колкото влагат в напъните да разясняват съдийството и да обикалят по студиата и да дават изявленията, може би много по-лесно ще им върви работата. Например ми прави усещане, че през последните 2-3 седмици се сътвори неповторима нервност във връзка с съдийството. Може би сътрудниците от другите клубове в прочут смисъл имат право, усещат се ощетени, пазят си тезите, само че аз персонално започнах да си мисля, че задачата на основаването на тази нервност е да се насади някакъв боязън у съдиите и от това нещо да бъде пострадал Лудогорец. Съдиите са хора, обикновено е когато са под един подобен напън да позволяват от ден на ден и повече неточности. Ако тази нервност продължи нищо положително не ни чака. Това, че ние не влизаме в ролята на кресливия хор, не значи, че ние не сме били пострадали ", разяснява Ангел Петричев на формалното показване на новата екипировка на Лудогорец.

Попитан за обстановката с Върджил Мисиджан, Ангел Петричев разяснява: "Това е вътрешноклубна тематика и аз никога няма да я разясня, в необятното обществено пространство, защото има много нюанси във вашия въпрос. Мисля, че такива неща е добре да си остават вътре в клуба. "

На въпрос дали има късмет Мисиджан да остане в тима, Петричев съобщи: "Да, има големи шансове, несъмнено. Няма проблем. "

Петричев също по този начин не пожела да разяснява въпросът дали е вярна информацията, че е отказал да преподпише своя контракт.

Колкото до идните дуели на Лудогорец в шампионата Лига Европа, Ангел Петричев разяснява:

"Има голям интерес. Ние едвам през вчерашния ден пуснахме в продажба единичните билети, до оня ден продавахме единствено пакетно билети, мисля че към 2000 пакетно продадени билета имаме. Сега доста интензивно върви продажбата на единични билети, като хората си купуват и за Хофенхайм и за останалите мачове, който съгласно това каква опция има. Това, което ми прави на мен доста прелестно усещане е големият брой поръчки за билети от цялата страна и тук е мястото да съобщавам, че сме на крачка от стартирането на онлайн платформа за продажба на билети. Така, че напълно скоро – до 10-15 дни. Днес ме увериха от маркетинговия отдел, че работят доста съществено, тъй че в случай че всичко е обикновено до 10-15 дни, ще можем да продаваме онлайн билети за нашите почитатели в цялата страна. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР