Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев внесе яснота след масовите

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев внесе яснота след масовите
Коментари Харесай

Масови оставки в Лудогорец след рекордната загуба от Нoрдселанд!

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев внесе изясненост след всеобщите оставки в клуба. Той разкри, че цялото управление поема отговорността си като екип.

" В Лудогорец работят хора със съвест и морал и всеки би трябвало да си поеме своята отговорност за случилото се. Никой от нас не се крие и всеки ще си поеме отговорността. Не съм склонен, че в Лудогорец има изключително състояние, тъй като клубът е добре структуриран и ще продължи да работи по същия метод. Това е един честен акт от страна на управлението и спортно-техническият щабм тъй като ние имаме привилегията да работим в изключителна конюнктура и в случай че нещата не се получават, то е поради човешкия фактор ", стартира Петричев от летището в Дания.

 

" Нямаме право на оправдания, тъй като нашите притежатели са ни дали допустимо най-хубавите условия да развиваме футбол и когато допуснеш един сходен резултат, неприличен, какъвто бе вчерашният, напълно разумно е казусът да е в хората, които ръководят процеса. Ние ще си понесем нашата отговорност. Вчера имаше бързо заседание на управителния съвет, в което взехме решение. Най-вече оперативното управление на клуба в мое лице и спортно-техническият щаб - целият. Вече сме подали нашите оставки пред притежателите на клуба "

 

" Нашите притежатели са прагматични хора и ще изслушат всеки един от нас и ще преценяват по какъв начин клубът ще върви напред. Мога да подсигурявам, че до последния ми ден ще работя със същия възторг и професионализъм, както досега. Ще направя по този начин, че хората след нас да са в удобна обстановка. Без Ангел Петричев, Георги Караманджуков и другите сътрудници, Лудогорец ще продължи да работи добре. Мен ме е позор от хората, не знам по какъв начин ще се прибера в Разград и по какъв начин ще погледна хората в очите. Искам да се обърна към почитателите. Знам, че поради този резултат почитателите ни понесетат много насмешки, само че би трябвало да бъдат сигурни, че неприятните времена ще отминат бързо и положителните моменти за Лудогрец предстоят. "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР