Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи изминалата 2017 година,

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи изминалата 2017 година,
Коментари Харесай

Петричев: Настоящото ръководство на БФС си върши добре работата

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев дефинира миналата 2017 година, като сполучлива за отбора. Той съобщи, че е удовлетворен от жребия за Лига Европа, на който „ орлите” се паднаха на 1/16-финал против италианския гранд Милан.

Лудогорци играят 7 контроли, всички в ефира на DiemaXtra

„ Оптимистично започваме годината. 2017-а за Лудогорец беше много добра, тъй като с изключение на, че станахме първенци и за първи път продължихме след групи на ШЛ. След тежката група в ЛЕ, Херо и неговите момчета демонстрираха, че имат задоволително огромна класа да се съревноват с тимове от елита. Щастлив съм, че се падна Милан, тъй като за следващ път изпълнихме обещано заричане, че на нашия стадион ще се играят огромни мачове с огромни европейски тимове. Всички ние, които работим в Лудогорец, сме на вълна мача с Милан”, сподели Петричев.

„ Никога не сме се управлявали от това да се снимаме с фланелки и нови футболисти. Както сподели господин Димитров, Лудогорец разполага с доста класни футболисти на всички позиции. Има футболист, който е допустимо да напусне отбора. Когато стане факт, ще ви уведомим”, разкри още той.

„ Нашето предпочитание е Светослав Дяков е да остане оптимално дълго в Лудогорец. Не единствено като футболист, само че под друга форма по-нататък. Той е един от футболистите, които носят шампионското ДНК на Лудогорец. Предложен му е контракт, сега сме в развой на разговори”, разгласи изпълнителния шеф на „ орлите”.

Петричев бе запитан за коментар, по отношение на идния Конгрес за избор на нов президент на БФС на 16 февруари: „ Мисля, че актуалното управление на БФС в доста направления си прави сносно работата. Предполагам, че ще имаме единно мнение след събиране на УС. Последните години ми се наложи неведнъж да работя с БФС. Там има доста експерти, които работят. Това ви го подсигурявам на база на персонален опит.”

„ Всеки първо би трябвало да си гледа положението на личния тим. Ако нашия отбор е съсредоточен и е в положително положение, ще станем първенци. На първо място за Лудогорец е значимо нашият екип по какъв начин ще си свърши работата. Ако търсим виновността в странични фактори, тогава нещата не са професионално сложени. Първо би трябвало да си гледаш личната къща, а след това да търсиш странични въздействия. Например за какво терена не бил окосен или за какво съдията сбъркал.

Петричев разгласи, че градежът на Сектор Г ще стартира в напълно скоро време, откакто бъде уредена документалната част.

„ В момента се работи по документалната част. Строежът на Сектор Г ще стартира през тази година. Пътят е открит, останаха някои процедурни неща, с цел да стартира същинското сртоителство”, сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР