Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев направи обобщение на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев направи обобщение на
Коментари Харесай

Петричев за съдийството: Има интересни тенденции, които следим

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев направи резюме на миналата 2017 година и съобщи, че " орлите " ще станат първенци и през този сезон в случай че са задоволително съсредоточени.

" Започваме оптимистично годината. Измина една много добра година за Лудогорец. Херо и неговите момчета демонстрираха, че отборът има задоволително висока класа, с цел да се съревновават с тимове от огромни европейски шампионати. Щастлив съм, че ни се падна Милан, тъй като изпълнихме още едно заричане, че на " Лудогорец сцена " ще се играе футбол от най-високо равнище.

 Димитър Димитров: Не подценяваме Милан, само че срещите от състезание също са значими
Херо: Мачът със Славия е значим, колкото този с Милан

" Селекцията не би трябвало да се прави непременно "

Знаете нашата политика. Ние разгласяваме нов състезател, когато има нещо публично. При нас нещата се възнамеряват доста деликатно. Лудогорец разполага с доста качествени играчи. Тези момчета, които носят фланелката на Лудогорец имат задоволително огромна класа. Те се надиграваха с ПСЖ в Париж. Не би трябвало да се фокусираме толкоз върху селекцията.

Желанието ни е Светльо Дяков да остане оптимално дълго в клуба, а живот и здраве да остане да оказва помощ в клуба. Дяков носи шампионското ДНК в Лудогорец. Предложен е контракт. Сега сме в развой на диалози ", сподели пред публицистите Петричев.

Той добави и коментар по отношение на съдийството в Първа лига: " Има забавни трендове, които следим, само че не желая да приказвам празни приказки. Всеки би трябвало да гледа положението на личния си тим. Ще станем първенци, в случай че сме съсредоточени ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР