Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящите мачове от

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящите мачове от
Коментари Харесай

Петричев определи шансовете на Лудогорец срещу Апоел

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява идните мачове от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Тази заран разградчани отпътуваха за Израел, където в сряда от 20:00 часа ще се изправят против Апоел Беер Шева.

„ Апоел Беер Шева е постоянен участник в евротурнирите. Имаме визия за противника. От организационна позиция сътрудниците от Израел работят доста добре, а все още връзката сред нас е на чудесно равнище.

Надявам се да се поздравим с добър турнирен резултат. Мисля, че възможностите са 50:50. Апоел е тим, който натрупа сериозен опит в Европа. Ние също имаме опит, тъй че изходът от двата дуела е безусловно непредвидим “, разяснява Петричев на тръгване.

„ Използвам случая да благодаря на министър Красен Кралев, който откликна на нашата молба. Знаете, че сега чартърният сезон е извънредно претрупан и намирането на комфортни полети е извънредно мъчно. Подадохме молба, която бе задоволена в извънредно къси периоди и няма по какъв начин да не бъдем признателни на министъра, тъй като за нашия тим беше извънредно значимо да пристигнем на време, с цел да се приспособяваме към климатичните условия и настрана момчетата да имат време и да починат, с цел да се подготвим професионално за този мач. Благодаря на министър Кралев за помощта, която ни оказа “, благодари шефът за отпущането на държавния Авиоотряд 28 за пътуването.

„ Хубавото е, че нашите футболисти са привикнали да играят при разнообразни климатични условия. При всички случаи това ще има отражение върху тях, само че ние нямаме право на оправдания. Има и реванш в Разград. Каквито и да са изискванията, ние ще се съобразяваме с тях “, приключи Петричев.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР