Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори по всички най-интересни

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори по всички най-интересни
Коментари Харесай

Петричев: Няма нищо вярно в информацията, че искаме Кордоба

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев приказва по всички най-интересни тематики към отбора, откакто " орлите " завоюваха своята 11-а купа на България.

" Няма по какъв начин настроението да не е положително, откакто преди 3 дни станахме първенци на България и поставихме сериозен връх, който се надявам да продължим. Искам да успокоя последователите, че тържества не е имало, защото ни предстоят няколко мача, които би трябвало да изиграем на най-високо равнище. Празненствата ги оставяме за деня, в който ще ни бъде връчена купата. Най-важният мач е този в петък. Нашите момчета би трябвало да са оптимално съсредоточени, в случай че желаеме да играем край за Купата на България. Работим съществено върху мотивацията на момчетата ", стартира той пред " Домът на футбола ".

" Още със спечелването на първата купа си дадохме сметка какъв брой доста труд, сила и шанс би трябвало да има човек, с цел да стане даже един път първенец. Единадесет пъти подред е връх, за който даже не сме си мечтали. Тогава приехме това като огромен връх, само че не сме предполагали, че предстоят толкоз доста триумфи. В спорта човек постоянно би трябвало да има едно мислено. Ако някой ви каже, че е очаквал да бъде първенец 11 пъти подред, няма да бъде почтен. Само хората в клуба знаем през какъв брой тествания сме минали. Имало е един или два случая, в които тази серия можеше да бъде прекратена. 11 следващи трофеи за мен е извънредно съществено достижение.

През този сезон ние загубихме точки от тимове, които са надалеч от нашата класа. Най-много точки загубихме от тези тимове. Това приказва, че е имало миг на подценяване. В мача с Пирин паднахме по безразсъден метод. Тогава чиновници на реда попитаха дали няма някаква неточност, когато видяха таблото. Ако бяхме концетрирани в тези мачове, можеше да сме първенци по-рано. Най-големият зложелател на е самият. Ако подхождаме безгрижно към мачовете, може и да не станем първенци. Конкуренцията не е толкоз слаба. Положили сме всички старания. Взехме съществени ограничения по селекцията тази зима, имаше промяна и в треньорския щаб.

Не ме изненада спадът при ЦСКА. Това при тях не е за първи път. Във футбола има и закономерности. За нас беше значимо ние да подобрим нашето показване. Основната работа през зимата беше да създадем нужните корекции, с цел да си върнем образа. Искам да поздравя моя сътрудник Георги Караманджуков и неговият екип от скаути. Те работиха извънредно съществено по селекцията на през последните години. Направихме сериозна смяна на поколенията. Това е огромна реферма, която можеше да докара до сериозен спад. До огромна степен промяната на поколенията завърши. Отборът има ясно изразен гръбнак. Разполагаме с много млади футболисти. Този тим има огромен капацитет и доста съществено бъдеще. Това са класни футболисти, с които в случай че се работи вярно, ще подвигат равнището си. Това сега не е същинската мощ на. Всичко беше направено доста мъдро. Ние заложихме новото бъдеще на. Имаме основни играчи на 22,23,24 години. Бяха сложени главните на доста мощен. Доста рецензии се изсипаха върху спортно-техническото управление предходната година, само че всичко беше направено вярно. Уверен съм, че с останалите дребни корекции, които би трябвало да създадем, ще наподобява доста мощно. За нас е значимо положителното показва в Европа. Натам ще сложим всички си старания. Това е приоритет номер 1. Трябва да се подготвим съществено за акцията в евротурнирите. Направили сме си изводите. С една добра подготовка лятото, считам, че ще имаме положителни шансове в евротурнирите ", добави още той.
11  Ангел Петричев е
" Няма нищо правилно в информацията, че желаеме Кордоба. С Мъри и Наско Сираков много разговаряхме във връзка с играчите, в това число и за Кордоба. Мъри има много високо мнение за този състезател. Ние нямаме интерес към него. Към Десподов постоянно е имало сериозен интерес. Преговори за него обаче не е имало. Десподов е извънреден състезател, който има доста значимо място в сегашния тим на Лудогорец. Преговорите за него биха били много сложни. Ние сме отказвали съществени предложения за наши играчи, тъй като са били значими за присъединяване ни в Европа. Всичко зависи от договарянията, от предлагането, което ще получим. Интересът към нашите играчи е огромен. Ние сме осъществили съществени доходи от продажба на наши играчи. Играчите ни се наблюдават от съществени тимове. Няма да вършим покупко-продажби непременно. Желанието ни е да изградим боеспособен тим. Там, където желаеме да бъдем, можем да стигнем с класни играчи. Трябва да отстраняваме четири тима, с цел да стигнем до групите на Шампионската лига.
 Лудогорец опитва да отмъкне една от звездите на Левски Лудогорец опитва да отмъкне една от звездите на Левски
Нямам терзание за атмосферата на " Георги Аспарухов ". Това ще направи шоуто по-голямо. В момента има огромна еуфория в. Използвам случая да ги поздравя за метода, по който подходиха в тази спешна обстановка. Купата на България е доста сериозен трофей, който заслужава вниманието на футболната общност. Адмирации към сътрудниците от, които хвърлят старания за спечелването на този трофей. Ние ще сме щастливи, в случай че успеем да вземем Купата. В петък ни чака огромен празник. Феновете на поддържат своя тим и не чакам да има грозни подиуми. Ако нещата се получат с атмосфера, със страховит футбол, ще е неповторимо. Ще е подарък за всички почитатели на футбола. Нямаме терзания.

Ние имаме доста огромно почитание към Мъри, освен като експерт, само че и като другар. През годините доста постоянно сме поддържали връзка, вършим го и сега. Това че сме врагове на терена, не ни прави такива и отвън него. Не мога да кажа, че скърбя, че не стана треньор. Така са се развили нещата тогава. Животът е пред нас, в един миг може да работим дружно. Мъри е треньор с безспорни качества. Не желая да влизам в елементи за какво не станаха нещата. Това са договаряния, само че не ни е попречило да си стиснем ръцете и да запазим нашите връзки ", приключи Петричев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР