Изпълнителният директор на Литекс Величко Дихонов нападна остро ЦСКА 1948

...
Изпълнителният директор на Литекс Величко Дихонов нападна остро ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Дихонов брани ЦСКА-София и се нахвърли срещу ЦСКА 1948, обяви голямата цел пред Литекс

Изпълнителният шеф на Литекс Величко Дихонов атакува остро ЦСКА 1948 след днешния дуел сред двата тима и разгласи, че той не признава алените за правоприемник на ЦСКА. Освен това босът на оранжевите разясни, че огромната цел пред тима е да създава футболисти за ЦСКА-София.

“Литекс сподели на тия летци, че е тима на града. Това е Литекс, а не някакъв различен тим. Не се веселя толкоз, тъй като не знам против кого играхме - някакво неразбирателство като тим. Но другояче съм доста удовлетворен от тима, от тези млади момчета, които влизат. Те са бъдещето на футбола. Това доста ме задоволява, тъй като подмладихме тима и започнахме единствено с наши юноши и с юноши на ЦСКА.

Те обявяват Първа лига, но до каква степен ще стигнат? Само с пари не става. Нашият тим е с 3-4 пъти по-малък бюджет от този тим и с по-млади момчета. Без прехвалени звезди, с наши момчета, с три, които сме взели извън, и с момчета от школата на ЦСКА.

Този мач не го броя. Не сме били кой знае какъв тим, някакъв събран тим. Никой не го знае. Така и ще изчезне.

Омръзна ми да чувам по какъв начин ние сме били различен тим, а те били истинското… Това е някакъв синьо-зелен тумор, който се показва за ЦСКА, само че виждате къде е публиката. Това не е ЦСКА. Наричат ги летците. Това е някакъв тим от летище.

Мисля, че ще приключим в първата шестица. Целта е да сме по-напред в челото и да даваме футболисти за София. Това е”, съобщи Дихонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР