Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и новият треньор на

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и новият треньор на
Коментари Харесай

Павел Колев и Дерменджиев на среща с играчите на Левски, треньорът с първа тренировка

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев и новият треньор на " сините " Георги Дерменджиев имаха среща с играчите и щаба преди утринната подготовка на столичани в Агия Напа. На нея новият мощен човек на " Герена " и някогашният ментор на Лудогорец се показаха публично на футболистите. Срещата в една от залите на хотела продължи към 15 минути, след което всички дружно се запътиха към подготвителното игрище.

Sportal.bg научи, че Колев оповестил на футболистите, че ще направи всичко допустимо, с цел да може клубът да действа все по-добре, с цел да бъден усъвършенстван и техния престой на " Герена ". Той споделил, че е наясно с сложния миг, който претърпяват играчите, които са изморени и затормозени след 12 дни в Кипър. Освен това им предстоят близо още 20 дни лагер в Агия Напа, а също по този начин изживяха прочувствено промяната на треньора, само че всичко това се прави за едно по-добро бъдеще.

Както е известно, Дерменджиев смени на поста Славиша Стоянович, като подписа контракт за шест месеца с алтернатива за още две години. Неговата първа подготовка беше напълно с топката и продължи 90 минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР