Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отхвърли информациите, че от

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отхвърли информациите, че от
Коментари Харесай

Красимир Иванов отговори на агента на Цветкович

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов отхвърли информациите, че от клуба не са водени диалози за продължаването на контракта на десния бранител Милош Цветкович.

Агентът на сръбския футболист Милко Бански по-рано през днешния ден заяви, че " никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за възобновяване на контракта му с ФК Левски ", само че Иванов дефинира това като " откровена неистина ". Цветкович има контракт със " сините " до края на сезона, само че клубът държи алтернатива за продължаването му с още един сезон.



" Днес сътрудникът Милко Бански популяризира в общественото пространство информация, че нашия клуб не е показал интерес към Милош Цветкович. Със същото известие този господин си е разрешил да иронизира клуба по отношение на връзките ни с Роман Прохазка. Първо, господин Бански не е и в никакъв случай не е бил сътрудник на Роман Прохазка и е безусловно недопустимо да си разрешава коментар по тематиката, тъй като не е осведомен с детайлите на водените диалози. Второ, господин Бански искрено лъже, тъй като диалози с него и с Милош Цветкович към този момент са водени. С наслаждение мога да му напомня с кого и по кое време. Разбирам желанието му да основава публичен напън за реализиране на персонални ползи, само че няма по какъв начин да му разреша това. Трето, той си е разрешил да приказва и от името на играча. Милош има контракт с клуба и постоянно го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които желае да се разискват. Ние в никакъв случай не сме имали проблем в връзката и се отнасяме с най-голямо почитание към него ", написа Иванов в профила си във " Facebook ".
Първа лига 13 кръг, петък 26 октомври  Левски 19:45  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР