Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков заяви, че ръководството

...
Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков заяви, че ръководството
Коментари Харесай

Иво Ивков: Има интерес към Левски от Юнайтед груп

Изпълнителният шеф на Левски - Ивайло Ивков съобщи, че управлението на куба е положило къртовска работа. Той приказва пред медиите в залата за конференции на стадион " Георги Аспарухов ".

" Имахме в действителност къртовска работа по лицензирането на клуба. По изключение дадох едно изявление, в което засегнах някои от тематиките. Третата причина беше, с цел да дадем старта на акцията за абонаментните карти. И без моите апели, тя върви чудесно сега.

За тези три месеца се случиха толкоз доста неща, колкото в близкото предишното за три години не са се случвали в нашия клуб. Това беше един вманиачен сезон за Левски, почнал с цялостна меланхолия и приключил с еуфория, замайване и доста наслада. Левскари, честита Купа на България и цветущ лиценз. Когато поехме ръководството и двете неща изглеждаха мираж.

Предстои ни мач, който е желан. Мисля, че ни се падна най-хубавият вероятен съперник. Нима години не чакахме тъкмо това? Мач на Левски с един доста стойностен противник. Не мисля, че ПАОК са чак подобен любимец. При всички положения ще има футболен празник, най-малко два.

Има интерес от " Юнайтед груп ". Нашият общоприет спонсор изнемогва да покрива условията. Пристигна писмо в клуба, с което тази голяма интернационална компания. Те първо изпратиха свои представители. Видяха подготовка на Левски, които несъмнено не са виждали и в Саутхемптън. Изпратиха писмо за придобиване на акциите.

За интервала от март до в този момент има доход 5 997 432 лева Билети на мачове, клубен магазин, абонаментни карти, тв права, реклама. Разходи главно перо компенсации на остарели отговорности 5 765 409, 02 лв.. 278 хил лв. - някогашни треньори. 305 хиляди лв. Насиру. Макрон - 25 000 лева ", сподели Ивков.

Той разгласи, че Филип Кръстев ще остане на " Герена " още един сезон. Ивков разкри, че след дълги договаряния с Манчестър Сити Груп, и по-конкретно с белгийския Ломел, е реализирано съглашение за неговото оставане в състава на Левски.

Снощи подписахме с Ломел след два месеца договаряния. Сключихме договорка от win-win-win. Благодаря за професионализма освен на състезателя, а и на неговия сътрудник Николай Жейнов за професионалната работа. Имаше доста по-добри оферти за него, само че момчето избра да остане в Левски. Повишихме контрибуцията си, само че в границите на нашите благоприятни условия, сподели Ивков.
 Среща сред представители на Левски и Национална агенция за приходите през идващия месец
Среща сред представители на Левски и Национална агенция за приходите през идващия месец

" Сините " ще се опитат да предоговорят отговорностите си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР