Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри по време

...
Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри по време
Коментари Харесай

Иво Ивков дава на съд член на Надзорния съвет на Левски и човек от приложението на сините

Изпълнителният шеф на Левски - Ивайло Ивков, разкри по време на срещата на Сдружението " Левски на левскарите ", че ще даде на съд член на Надзорния съвет на клуба, както и човек от приложението на " сините ".

“Може да пълзим, само че ще стигнем върха рано или късно. Или най-малко ми се желае да е по този начин. Да не си слагаме химери и след това да сме разочаровани “, стартира Ивков.

„ За мен действителността беше, когато бизнесът види какъв брой хора и с каква обич поддържат тима, да се включи. За задачата би трябвало и клубът да ги одобри. Сега имам доста рестрикции. Не можем да сключим контракти даже с искащи. Те знаят – ябълката на раздора беше контракт с efbet, който аз смятам, че привлякох за клуба близо 400 хиляди лв.. В същото време бях упрекнат и това би трябвало да се знае, че съм ощетил клуба с 80 хиляди лв., тъй като те щели да договорят по-добра цена. Клеветниците ще бъдат дадени на съд и повече няма да подхващам тази тематика. Вчера ме разубеждаваше изпълнителният шеф. Казах му, че моето име, каквото и да се случва, ще остане неопетнено, тъй като през живота ми никой не ме е упреквал в това. Това беше оповестено сред редовете. Не ме отбрани нито притежателят, който знаеше през цялото време за тази договорка, а точно ЛЕД системата “, продължи той.

„ Сключих контракт за 25 минути на 2400 лв. без Данък добавена стойност, каквато беше цента, избрана от клуба с еfbet, посредством и на моя персонален контакт там. След като те дават Betano, за какво аз да не извикам еfbet. На мача с Пирин за 2 хиляди лв.. За всички останали мачове демонстрираха интерес. Беше ми взет договорът от генералния спонсор и сега съм упрекнат, че те са сключили контракт на 1500 лв., а видиш ли, в случай че аз не съм договарял, щели да сключат на 1800. “

„ Само да ви кажа, че от момента, в който съществуваше системата, досега, в който аз договорих, един лев не е пристигнал по тази линия в клуба от тях. Така че, единият в нашето приложение, другият – член на Надзорния съвет, ще бъдат дадени в деня след Общото заседание на съд от мен “, сподели още Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР