Изпълнителният директор на Хиполенд АД Мариан Колев публикува отворено писмо

...
Изпълнителният директор на Хиполенд АД Мариан Колев публикува отворено писмо
Коментари Харесай

Шефът на Хиполенд: Г-н полицай, едва не ослепихте сина ми на протеста

Изпълнителният шеф на " Хиполенд " АД Мариан Колев разгласява отворено писмо на формалния профил на компанията с позиция за 17-годишния му наследник, който е потърпевш, откакто е бил напръскан със сълзотворен спрей на митинга пред Народното събрание денем през вчерашния ден.

Писмото е послание към всички български жители, които желаят да живеят в една по-справедлива страна.

" Обръщам се към вас в качеството си на жител, татко, предприемач, който заплаща честно всички дължими налози към страната, мислещ човек със лична позиция, която не ме е боязън да не отстъпвам. Искам да изразя пред всички вас моята голяма персонална " признателност " към служителя на реда, който през днешния ден на митинга в центъра на София, персонално напръска в лицето от 20 см разстояние 17-годишния ми наследник, пристигнал дружно с още над 20 000 свободни жители от всички възрасти, да изрази намерено и като свободен европеец своята гражданска позиция ", написа Колев.

Той се обръща особено към служителя на реда : " Благодаря Ви, господин служител на реда, че едвам не ослепихте едно 17-годишно момче, което по никакъв метод не Ви е заплашило, като го напръскахте не с елементарен сълзотворен газ, чието деяние е кратковременно, а с химическо оръжие, което може да докара до трайни увреждания ".

В писмото се акцентира, че не е инцидентно, че толкоз доста хора са потърпевши.

Бизнесменът благодари и на министъра на Министерство на вътрешните работи, " който е дал заповед да се обгазяват мирни и почтени жители, публицисти, общественици, младежи и хора на честна възраст, чиято единствена виновност е, че не са съгласни повече да живеят в боязън и сляпо послушание, и имат смелостта намерено да отстояват позицията си ".

В умозаключение Колев показва, че въпреки всичко благодари на екипа на Бърза помощ и на дежурната лекарка, която е помогнала на сина му и той няма да ослепее.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР