Изпълнителният директор на Фиорентина Джо Бароне изрази своите притеснения, че

...
Изпълнителният директор на Фиорентина Джо Бароне изрази своите притеснения, че
Коментари Харесай

Шеф на Фиорентина: Немислимо е отборът да играе две години извън Флоренция

Изпълнителният шеф на Фиорентина Джо Бароне изрази своите терзания, че на тима ще му се наложи да играе семействата си надалеч от „ Артемио Франки “ поради идната реорганизация на клубния стадион, която ще продължи към две години.
 Фиорентина ще се изнесе от Фиорентина ще се изнесе от " Артемио Франки " за две години
" Работим с Общината във Флоренция, с цел да разгадаем казуса къде ще играем. Немислимо е тимът да играе две години надалеч от " Артемио Франки " и Флоренция. В международния футбол няма друга сходна обстановка. Вече повече от една година търсим изясненост към тази обстановка. Искаме да разберем и каква ще е цената на концесията на стадиона, какъв брой ще ни коства. Бих желал кметството да ни каже допустимо най-бързо какви ще бъдат нашите отговорности към бъдещето на " Артемио Франки ". Ние сме здрав клуб, имаме потребност да предвидим бъдещето си и по тази причина държим да знаем цената на наема на стадиона за идващите години ", съобщи Бароне, представен от АНСА.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР