Изпълнителният директор на Дженерали Застраховане АД Юри Копач е новият

...
Изпълнителният директор на Дженерали Застраховане АД Юри Копач е новият
Коментари Харесай

Шефът на Дженерали оглави Асоциацията на застрахователите

Изпълнителният шеф на Дженерали Застраховане АД Юри Копач е новият ръководител на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ). Той поема позицията от Константин Велев, изпълнителен шеф на ЗАД Армеец, след негови два следващи мандата. Досега Юри Копач беше зам.-председател на УС на АБЗ.

" Приемам позицията със схващане за високата отговорност, която аз и сътрудниците от управителния съвет поемаме пред нашите членове. През годините асоциацията се трансформира в това обединително звено, посредством което се образуват стратегическите цели, общите политики, а и репутацията на бранша. Наша е отговорността да развиваме и надграждаме постигнатото, с цел да може, с общи старания, да допринесем за разрастване на капацитета на застрахователния бранш ", съобщи Юри Копач.

Константин Велев поздрави новия ръководител на Управителния съвет с думите: " Не би могло да има по-подходящ избор за ръководител на АБЗ от Юри Копач, освен поради високия му професионализъм и дълготраен опит, само че и поради същинската му ангажираност с общите за бранша цели и с активността на асоциацията. "
 Константин Велев е избран отново за ръководител на Асоциацията на българските застрахователи
Константин Велев е избран отново за ръководител на Асоциацията на българските застрахователи

Изборът на Велев за втори мандат беше изработен единомислещо

В състава на новия Управителния съвет влизат още: Дженерали обезпечаване, представлявано от Юри Копач; Булстрад Виена Иншурънс Груп, представлявано от Пламен Шинов; Евроинс Иншурънс Груп, представлявано от Кирил Бошов; Алианц България Живот, представлявано от Веселин Ангелов; Уника живот, представлявано от Ивана Димова; Граве, представлявано от Габриела Генова; и Румен Ерусалимов, зам.-ректор на СА " Димитър А. Ценов " - Свищов.

Юри Копач стартира професионална кариера през 1980 - 1990 година в ОСНП и Административнопроцесуален кодекс " Крайморие " като заема длъжноста шеф на лагери и шеф на къмпинг и експерт " Търговска активност " ; от 1990 до 1995 година работи в Община Бургас като експерт, основен експерт и Заместник кмет " Имущество и финанси " ; от 1996 до 1997 година е Началник регионален център по цените към Министерски съвет. От 1997 година до 2002 година продължава своето професионално развиване в " ДЗИ " работи поредно като шеф на ДЗИ, клон Бургас, началник бранш в Дирекция " ОМПА " в Централно ръководство на сдружението, шеф " Автомобилно обезпечаване ", шеф на клон София и член на Съвета на шефовете. Бил е Член на Съвета на шефовете на Свободна безмитна зона Бургас, Член на Ръководството на Съюза на културните дейци - секция Бургас, Вицепрезидент на ОФК " Черноморец ". От ноември 2002 година е шеф " Автомобилно обезпечаване в ЗАД " ВИКТОРИЯ " и член на Управителния Съвет. От 2010 година е член на Управителния съвет на българския Гаранционен фонд. През 2012 година Юри Копач става заместител изпълнителен шеф на ЗАД " ВИКТОРИЯ ". От 21-и март 2015 година Юри Копач е вписан в Търговския указател и извършва длъжностите на Член на УС и Изпълнителен шеф Дженерали Застраховане АД. От 2016 г. насам той изпълнява длъжността заместник-председател на Управителния съвет на Асоциация на Българските застрахователи.
 Най-големите застрахователи у нас: Кои са водачите при
Най-големите застрахователи у нас: Кои са водачите при " Гражданска отговорност " и " Каско "?

Една от българските компании продава повече полици на открито, в сравнение с у нас

Юри Копач е приключил във ВИИ " Карл Маркс " (Университета за национално и международно стопонство) през 1990 година, компетентност " Икономика и организация на труда ". Има спомагателна подготовка добита в Икономическия институт към Австрийската стопанска камара по " Фирмен мениджмънт " през 1998 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР