Изпълнителният директор на Брайтън Пол Барбър сподели, че клубовете от

...
Изпълнителният директор на Брайтън Пол Барбър сподели, че клубовете от
Коментари Харесай

Шеф на Брайтън: Всичко клубове страдаме в момента

Изпълнителният шеф на Брайтън Пол Барбър показа, че клубовете от Висшата лига ще би трябвало да помислят по какъв начин самите те да се стабилизират, преди да оказват помощ на по-малките клубове на Острова.

Спирането на всички професионални дивизии в Англия поради епидемията от ковид изправи всички клубове пред съществени тествания във връзка с попълването на дупките в бюджета си. Финансовите компликации провокираха британската асоциация да призове по-богатите клубове да оказват помощ на страдащите по-малки.

Самият Барбър обаче акцентира, че моментът е сложен и за отборите от Висшата лига, които първо би трябвало да обезпечат личното си прекарване, преди да мислят за другите.

"Всички страдаме сега. Това се отнася и за клубовете от Висшата лига. На първо място би трябвало да осигурим работата и заплатите на личните си чиновници и хора. Едва по-късно може да мислим за подпомагането на клубовете по-надолу във футболната пирамида, за които времената са доста, доста тежки ", стартира той.

"Последното нещо, което някой желае, е клуб да изчезне от картата. Трябва да се опитаме да преминем през идващите седмици, с цел да може по-късно да сме в позиция да помогнем ", приключи изпълнителният шеф на "чайките ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР