Изпълнителният директор на Берое и председател а борда на директорите

...
Изпълнителният директор на Берое и председател а борда на директорите
Коментари Харесай

Шеф в Берое: Ако Бербатов дойде, няма да е за парите

Изпълнителният шеф на Берое и ръководител а борда на шефовете Илко Русев съобщи след равенството против Левски на "Герена ", че е доста удовлетворен от представянето на тима. Той не скри, че задачата е класиране за Европа и сподели, че старозагорци ще преследват място в Топ 3.

"Много сме удовлетворени от представянето на Берое, изключително през първото полувреме. Червеият картон в 69-та минута промения обстановката на терена. Всички в клуба сме удовлетворени от работата на Александър Томаш и я оценяваме високо. Доказателството е мощното показване на отбора. Играхме доста мощно и през множеството време бяхме в половината на Левски ", показа Русев.

"Целта пред тима е класиране в Европа, в никакъв случай не сме го крили. Разбира се, че ще преследваме място в тройката, тъй като това е постижимо. Най-важното е да успеем да си осигурим присъединяване в Лига Европа ", добави шефът.

Той разяснява и евентуалността огромната звезда на българския футбол Димитър Бербатов да заиграе в Стара Загора. Преди да подпише в Индия, нападателят се готви точно с беройци, а договорът му с Керала Бластърс изтече. Той е другар и с наставника Александър Томаш и хората от щаба му.

"Димитър Бербатов сега не е тематика на дневен ред, а в случай че той пристигна, ще играе в Берое не поради парите ", добави шефът на старозагорци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР