Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан заяви, че той

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан заяви, че той
Коментари Харесай

Оливер Кан: Новината за счупения крак на Нойер ни шокира

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан съобщи, че той и всички в клуба са шокирани от новината за счупения десен крайник на капитана на футболния тим Мануел Нойер.

В събота в профила си в Инстаграм 36-годишният Нойер заяви, че е навън до края на сезона, защото е претърпял интервенция на подбедрицата поради строшаване, което е получил при каране на ски.

Очаква се мястото на немския национал на вратата на Байерн да бъде заето от Свен Улрайх, който заместни Нойер и през втората половина на сезон 2017/18, когато капитанът имаше друга травма в крайници.
 Кошмар за Байерн - Нойер счупи крайник, навън е до края на сезона
Кошмар за Байерн - Нойер счупи крайник, навън е до края на сезона

Докато карал ски...

" Новините за Мануел шокираха всички ни. Ние ще бъдем до него и ще му помогнем по пътя към завръщането. Сигурни сме, че той ще преодолее тази сериозна травма и ще се завърне на терена по-силен ", декларира Кан в изказване, оповестено на клубния уебсайт.

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич дефинира случая като " ужасяващ " и увери, че интервенцията на Нойер е минала по най-хубавия метод и вратарят може да разчита на цялостната поддръжка на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР