Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан, коментира загубата

...
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан, коментира загубата
Коментари Харесай

Кан: Няма да напусна, Тухел е последния човек, който да обсъждаме сега

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен - Оливер Кан, разяснява загубата с 1:3 от Майнц 05, която коства лидерската позиция на баварците в Бундеслигата. По-рано през седмицата баварците отпаднаха и от Шампионската лига, а вълната от неодобрение на почитателите към управлението е голяма. 

“Изиграхме пагубно второ полувреме. Кой беше тимът тук, който искаше да стане първенец на Германия? Ще бъде доста мъчно да станем първенци с такова показване ”, съобщи Кан след мача. 

" На терена има 11 мъже, които би трябвало да се трудят за задачите на този клуб. Това, което тимът изнесе на терена, не е задоволително, с цел да се завоюва купата ”, продължи той.

" Томас Тухел е последният човек, който би трябвало да обсъждаме в този момент. Той пробва всичко, с цел да изведе момчетата напред ”.

" Единствената ми цел е да приключим сезона с купата в лигата - и по-късно да нападаме още веднъж през новия сезон ”, сподели още той.

“Нямам проблем с рецензията. Няма да си потегли. Преживял съм доста в кариерата си и знам какво значи, когато нещата не вървят добре във Байерн. Всички ние носим отговорност. Въпреки това едва показване, към момента можем да станем първенци на Германия през този сезон ”, приключи именитият някогашен вратар на баварците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР