Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге за пореден път

...
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге за пореден път
Коментари Харесай

Шеф на Байерн иска да види елементи от Супербол в ШЛ

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге за следващ път се разгласи за промени във формата на Шампионската лига. Той съобщи, че сегашната формула не е оптимална и не стимулира задоволително най-големите клубове.

"Основният проблем на Шампионската лига е груповата фаза, тъй като тя е скучна. Знам, че УЕФА работи над проект, който би трябвало да промени това. Хората ще останат удовлетворени от нововъведенията, сигурен съм ", показа немската легенда.

Румениге добави, че е харесал формата на плейофите от края на предишния сезон. Тогава поради пандемията от ковид УЕФА взе решение от 1/4-финалите нататък елиминациите да се организират в един мач.

"Това беше сполучлив ход. Супербоул в Съединени американски щати е добър образец. Това е вид, който утвърждавам ", акцентира шефът на Байерн.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР