Изпълнителният директор на Ангел Петричев коментира с надежда предстоящата битка

...
Изпълнителният директор на Ангел Петричев коментира с надежда предстоящата битка
Коментари Харесай

Петричев: Има какво да научим и попием от Тотнъм

Изпълнителният шеф на Ангел Петричев разяснява с вяра идната борба с. Ръководителят не скри желанието си да " попие " опит от " шпорите ". Той стори това преди заминаването на тима за Лондон.

" От такова посещение можем да спечелим доста, защото контактуваме с тим, който е на международно равнище като организация. Има какво да научим от сътрудниците и в игрови, и в учредителен проект. Аз останах впечатлен от тях при гостуването им в Разград. Предполагам, че в този момент ще има доста нови неща, които бихме научили и попили.

При всички случаи няма да покажем същинското лице на Лудогорец поради сериозните кадрови проблеми. През последните 2 седмици обстановката беше доста тежка. Нямаше естествен подготвителен развой, имаме контузени, заболели. Нямам спомен да сме тръгвали за посещение с толкоз съществени проблеми. Моля се да няма тежки контузии и момчетата да дадат максимума от себе си и да се представим почтено. Това ще изисква извънредно мощни волеви качества от страна на играчите. Ситуацията е тежка и за жалост се изправяме против един противник, който има действителни шансове да стане първенец на Англия ".

Двата тима се изправят един против различен на следващия ден (26.11) от 22:00 часа. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Лудогорец 18:00предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР