Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на Левски Павел

...
Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на Левски Павел
Коментари Харесай

Павел Колев при напускането си от Левски: Най-лошото е зад гърба ни

Изпълнителният шеф и ръководител на Управителния съвет на Левски Павел Колев разгласи, че през днешния ден е последният му работен ден в „ синия “ клуб. Той съобщи, че до края на месец август ще има лице, което ще извършва краткотрайно функционалността на изпълнителен шеф.

„ До 31 август ще има краткотраен изпълнителен шеф. Константин Баждеков е най-подготвен. Поел съм ангажимент към клуба да оказвам помощ до Общото заседание. Ще съм съвсем всеки ден тук. Който е да определен от моите сътрудници, ще може да разчита на мен. Ще изпълним равномерен преход “.

Колев разяснява и финансовата обстановка в клуба:

„ Що се отнася до финансите – нещата са по този начин, както ги знаете. Няма основна смяна. За първи път от година и половина насам сме се споразумели с съвсем всички наши някогашни футболисти, с доста малко изключения. Ще гледаме умерено напред и за по-широко съдействие с Палмс Бет “.

„ Голяма част от заплатите на актуалните играчи са изплатени. Нямаме спънка да стартираме сезона. Имаме задоволително футболисти. Коментирана е селекцията, само че когато има някаква изясненост, ще бъдете осведомени незабавно. Най-лошото е зад тила ни. Гледаме с оптимизъм. Левски ще се върне бързо там, където му е мястото – в челото на класирането “, съобщи Колев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР