Остър трилър на Netflix с почти перфектен резултат от Rotten

...
Остър трилър на Netflix с почти перфектен резултат от Rotten
Коментари Харесай

Насилственият британски трилър за отмъщение на Netflix влиза в списъка за гледане - тъй като умопомрачителният край развълнува феновете

Остър трилър на Netflix с съвсем съвършен резултат от Rotten Tomatoes накара почитателите да бликнат от удивление след умопомрачителния му край.

Гигантът за стрийминг вкара напълно нова аудитория в Bull, бруталната престъпна драма на Пол Андрю Уилямс, която в началото беше пусната с доста утвърждение от критиците през 2021 година Филмът наблюдава Bull, жесток принудител на мафията, изигран от Нийл Маскел (Football Factory), който се завръща вкъщи след десетгодишно неявяване, с цел да търси възмездие на тези, които са го предали.

Основната му цел е да откри сина си Ейдън и да отстрани всеки, който се изпречи на пътя му. Историята се впуска в отмъстителното странствуване на основния воин против някогашните му сътрудници от бандата и неговия тъст Норм, който изигра забележителна роля в неговото изменничество и опит за ликвидиране.

Разказът е белязан от интензивни и насилствени срещи, до момента в който Бул методично наблюдава всеки изменник. Докато историята се развива, тя разкрива дълбоките ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР