Пиърс Морган реагира на позицията си в ново проучване, което

...
Пиърс Морган реагира на позицията си в ново проучване, което
Коментари Харесай

Пиърс Морган беснее, след като Джеръми Кларксън беше коронован за „най-сексапилния мъж на Обединеното кралство“

Пиърс Морган реагира на позицията си в ново изследване, което дефинира Джереми Кларксън за „ най-сексапилния мъж “ на Обединеното кралство, като последният победи звезди още веднъж харесват Пиърс.

В четвъртък беше оповестено, че водещият Джереми, 64 - който е прочут с излъчвания като " Фермата на Кларксън " и " Топ Гиър " - още веднъж е почетен с купата след анкета измежду 2000 души. Той беше гласуван като челно място в същата анкета и предходната година.

Годишната анкета се организира от IllicitEncounters, който се разказва като „ водещ уеб страница за фамилни запознанства “ и се споделя, че е „ гласуван от 2000 души неговите женски членове. " И резултатите от последното изследване бяха оповестени тази седмица.

Твърди се, че интервюираните са били помолени да оценят лист от 50 от „ най-известните, културно значими имена “ от миналата година, класиране ги от най-до минимум " секси ". Твърди се, че всяка от звездите получава оценка от 1 до 10 въз основа на тяхната " секси ", като послед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР