Изпълнителната комисия на ГЕРБ е заседавала днес в София, а

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ е заседавала днес в София, а
Коментари Харесай

Шефът на Гугъл България или ИТ бос - кандидатът за кмет на ГЕРБ в София

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е заседавала през днешния ден в София, а измежду главните задания е било избирането на кандидат-кмет за София. Политбюрото на партията е отсяло 2 мощни имена всред които Борисов ще избере най-подходящия за обстановката. 

Както към този момент писахме водачът на ГЕРБ бе обявил пред своите, че ще вкара в борбата за столицата " предприемач, ръководещ доста хора ". Според Новини.бг Изпълнителната комисия е показала две имена на Борисов - Петър Иванов, управител на " Google България " и основателят на една от най-проспериращите български компании - " Телелинк " Любомир Минчев.

Политически стратези са посъветвали ГЕРБ да се насочи към мощен човек от ИТ бранша, с цел да влязат в директен конфликт с претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев, който всички към този момент броят за сигурен нов кмет. Социолози считат, че след нефелното държание на Борисов и забавеното оповестяване на номинацията единствено знамение може да вкара още веднъж човек от ГЕРБ в кметския кабинет в София. Заради това и водачът на партията подхожда нетрадиционно. 

Самият той е считал да заложи на жена, само че не е разкрил дама с подобаващ профил, настояват източници, близки до ГЕРБ.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР