По баловете обаче ще е неустойчиво Почивните дни ще започнат

...
По баловете обаче ще е неустойчиво Почивните дни ще започнат
Коментари Харесай

Синоптици: Времето се обръща, летни жеги удрят страната

По баловете обаче ще е неустойчиво

Почивните дни ще стартират с безшумно време и утринни пролетни мъгли в низините, котловините и около водоемите. През деня в събота ще е преобладаващо слънчево с минимални следобедни разстройства. На изолирани места към планините в западната половина на страната следобяд и вечерта не е изключено да прегърми и превали „ на облак ”. Дневните температури ще се движат сред 20 и 25 градуса.

В последния ден на седмицата ще остане топло с дневни температури до 26-27 градуса. Облачността в неделя в западните и централните региони бързо ще се усили. Следобед и вечерта ще има условия за местни гръмотевични стихии с къс, натоварен дъжд и градушки. В масивите на Западна България и регионите към тях процесите ще са по-мощни.

В седмицата на баловете и Празника на Светите братя Кирил и Методий времето ще остане неустойчиво. Валежите ще са най-вече следобедни, краткотрайно интензивни, с гръмотевици и капацитет за градушка. Дневните температури ще останат релативно високи – със стойности в някои от дните до 28-29 градуса.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР