Изпълнителката започнала връзка с него заради финансовото му състояние. Господинът

...
Изпълнителката започнала връзка с него заради финансовото му състояние. Господинът
Коментари Харесай

Та Той Може Да Й Е Дядо! Бременната Преслава Лъсна В Скандална Любовна Афера!

Изпълнителката почнала връзка с него поради финансовото му положение. Господинът непрекъснато я изненадвал със скъпи дарове.

Аферата сред Преси и тайнственият милионер, който може да й бъде дядо, почнала в известно столично заведение. Пайнерката посещавала всекидневно клуба с вярата, че там ще си откри богато гадже. И тъкмо това се случило. Именно там тя се срещнала със 70-годишния милионер, който я очаровал с галантно държание и скъпи дарове.

Без доста да му мисли, разкрепостената Преслава се хвърлила в обятията на възрастния паралия. Аферата й с него траяла единствено месец, защото тя бързо се отегчила и решила да си откри по-млад мъж.

Точно тогава на хоризонта се появил Павел, с който Преси има връзка повече от година. Към днешна дата двамата са щастливи дружно и чакат дете. Това е първата рожба за Преслава и втора за Павел, който към този момент има един наследник от някогашната си брачна половинка Емилия.

Откакто има връзка с врачанина, Преси се промени до неразбираемост. Заради него тя се кротна и остави скандалните изцепки в предишното, написа изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР