Изпълнителката направи премиера на новото си музикално видео.В телевизионно интервю,

...
Изпълнителката направи премиера на новото си музикално видео.В телевизионно интервю,
Коментари Харесай

Маги Джанаварова събра куп секси дами в новото си видео

Изпълнителката направи премиера на новото си музикално видео.

В телевизионно изявление, певицата призна, че е претърпяла извънредно любовно отчаяние, откакто схванала, че е имала връзка с човек, който й изневерява. Вдъхновена от тази си любовна спекулация, изпълнителката показа тематична ария.

" Виновен " е заглавието на новия сингъл на Маги Джанаварова, а във видеоклипа присъединяване взимат шест известни и извънредно секси родни дами - Златка Димитрова, Алекс Сърчаджиева, Евгения Джаферович, Деси Слава, Диляна Попова и Маги Томова.



" ВИНОВЕН " е тук с цялата си хубост! Всеки нов план или ария за мен е като последната обич – най-силен, най-вълнуващ. " Виновен " е освен персонална история, това е ария за женската мощ, за способността ни да се оправяме с компликациите без да се самосъжаляваме и не инцидентно във видеото вземат участие едни от най-силните дами, които познавам! ", написа Маги в профилите си в обществените мрежи.

Музиката на " Виновен " е дело на самата изпълнителка в колаборация с Денис Попстоев. Съвсем предстоящо, текстът също е написан от Маги.

В своята обява във връзка премиерата на новия сингъл Джанаварова написа още: " И всяка една е въплъщение на женствеността и нежността. Всяка една от тях е, и е била мое ентусиазъм през годините. Щастлива съм и безпределно признателна за професионализма и по тази причина, че се съгласихте да станете част от " Виновен "! Благодаря и на тестванията, тъй като без тях няма израстване, без тях нямаше да има и " Виновен ". Благодаря от сърце и на целия екип, с който създадохме целия план!!! Вярвам, че най-хубавото следва "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР