Изпълнителката, която се отлъчи от „Пайнер”, преди дни публикува снимка,

...
Изпълнителката, която се отлъчи от „Пайнер”, преди дни публикува снимка,
Коментари Харесай

Андреа съди Кобрата за домашно насилие, пребивал я системно

Изпълнителката, която се отлъчи от „ Пайнер”, преди дни разгласява фотография, на която е в болница с маска и на количка. „ Уикенд” написа, че перхидролената русокоска чака пред кабинет в „ Пирогов ". Тя седи тъкмо пред „ Приемна за жертви на домашно принуждение " в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. Ръката на певицата държи моделът Моника Валериева, давайки й кураж в обстановката. Близки до Андреа издадоха, че тя е твърдо решена да разобличи Кобрата с изключение на за изневерите и за побоищата от него, които е отнасяла в продължение на година. Според източниците ни, боксьорът постоянно си разрешавал да удря по някой и различен пестник на обичаната си, а тя приемала с примирие тупаниците. След като разбра за изневерите му обаче решила, че няма да си мълчи за любовниците и шамарите.

Малко след раздялата си с Кубрат Пулев и разтърсващите разкрития, които направи за него, фолк звездата разгласява в обществената мрежа фотография с насинена уста. „ Извинявай, че изкарах истината “, написа Андреа и минути по-късно изтри тревожния кадър. Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплака, че е заплашвана от жена, считана за загадка държанка на боксьора. По думите на Андреа, тя е била предупреждавана да си мълчи по отношение на имотните покупко-продажби на двамата.

Няколко дни по-късно пък русокоската сподели фотос, на който е с белези по ръцете и лепенка навръх вените на китката.На зачестилите клюки и многочислените въпроси от страна на феновете й, че е пробвала да постави завършек на живота си след мъчителната разлъка с Кобрата, певицата отговори: „ Абсолютно не! Аз съм набожен човек и имам вяра, че това е най-големият грях в живота! “.

Припомняме, че русокоската шокиращо разкри, че Кобрата й е изневерявал неведнъж, до момента в който я молел да му роди дете. Тя занапред дава обещание смайващи разкрития за двойнствения живот на първенеца. Андреа се е заканила да съсипе живота на Кубрат и да го осъди. „ Размина му се от Джени Суши, само че от мен няма да му се размине”, декларирала пред близки другари окуражената за възмездие чалгаджийка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР