Изпълненията, повече подхождащи на цирк, отколкото на законодателен орган, продължават

...
Изпълненията, повече подхождащи на цирк, отколкото на законодателен орган, продължават
Коментари Харесай

Циркът в парламента продължава - Марешки нарече ВМРО джендъри

Изпълненията, повече подхождащи на цирк, в сравнение с законодателен орган, не престават в Народното събрание.

След като по-рано през днешния ден (26 юли) водачът на водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров се оплака, че депутатът от НФСБ Валентин Касабов го бутнал в стаята на парламентарната група, абсурдът се придвижи в пленарна зала.
Там водачът на партия " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки разгласи, че когато научил, че сътрудника му Волен Сидеров е потърпевш, незабавно му се притекъл на помощ.
" Подобно държание е извънредно недопустимо и неприемливо в институция като Народното събрание. Ние от " Воля " постоянно бихме се притекли на помощ даже да бият някого на улицата. Още повече когато това се случва в Народното събрание ", съобщи от трибуната.
По думите му случилото се е следващото доказателство, че " Воля " е другата партия в Народното събрание и с наличието си сподели нов жанр и морал в политиката.
" Скандалните връзки в Оперативна програма единствено удостоверяват позицията на " Воля ", че предизборните обединения, събрани без правила и общи хрумвания, би трябвало да бъдат неразрешени.
Той сподели, че откакто двама мъжкари от патриотите се саморазправят физически, се чуди какво ще сервират, откакто третият съдружен сътрудник (ВМРО, бел ред.) е подкрепил Истанбулската спогодба в Европейския парламент.
По думите на варненския предприемач Вътрешна македонска революционна организация имат двама евродепутати, като по време на гласуването на конвенцията в Екологичен потенциал, единият дал своя вот " за ", а другият се въздържал ".
Зам.-председателят на Народно събрание си разреши да назова патриотичната организация " джендъри ".
Отговорът на патриотите не закъсня. Юлиян Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация пък председателстващия Народното събрание, за какво не дават на Марешки да води съвещанията на Народното събрание, като го вършат само на рождения му ден, намеквайки, че предприемачът няма да се оправи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР