Изпълнението на ангажиментите за строеж на Националната детска болница трябва

...
Изпълнението на ангажиментите за строеж на Националната детска болница трябва
Коментари Харесай

Фондация Искам бебе: Строежът на Националната детска болница трябва да започне незабавно

Изпълнението на уговорките за градеж на Националната детска болница би трябвало да стартира неотложно! Това се показва в отворено писмо на Фондация " Искам бебе ", което е адресирано до премиера, ръководителя на Народното събрание, министрите на опазването на здравето и образованието, кмета на София и депутати.

" Време е да престанем да приказваме за здания, време е да приказваме кой и по какъв начин ще работи в тях ", показват от фондацията и оферират своята помощ.

Ето и цялото писмо:

Преди всичко, от името на Управителния съвет и големия доброволчески екип на Фондация " Искам бебе ", бихме желали ДА БЛАГОДАРИМ за проявената съпричастност, схващане и професионализъм по отношение на решението за построяването на НАЦИОНАЛНА ДЕТСКА БОЛНИЦА!

Всички ние - като майки, които доста мъчно са се сдобили с най-ценното - да станем родители, оценяваме постигнатия консенсус като екипна грижа на доста наранени страни. Разбрахме едно - когато сложим идеята за децата на България над всичко и създадем рационални стъпки дружно - неправителствените организации, най-хубавите експерти в региона на детското здраве, наставнически комитети, локална власт и рационални политици - плановете се случват. Винаги, и в европейски мащаб, посочваме образеца за настоящия сполучливо Фонд Ин витро (Център за асистирана репродукция), който единствено преди 11 години беше " задача невъзможна ", грижата за фамилиите, мечтаещи за деца беше нулева, хората продаваха жилищата си, с цел да имат чеда, тъй като не можеха да заплащат големите суми за ин витро процедури! Днес, обаче, страната обезпечава над 20 000 лв. на всяка двойка, която се подлага на лекуване. Родиха се над 10 000 деца, има хиляди бременни дами в очакване на своите деца, а Общините обезпечават над 1 000 000 лева годишно, с цел да подкрепят фамилиите по места!

Не на вятъра споделяме това.

Защото всяко голямо достижение в страната ни има своята история и това би трябвало да се помни, с цел да бъде образец за порастване на нашето общество.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР