Изображение: Матю Пери обсъжда използването на съдилища за наркотици като

...
Изображение: Матю Пери обсъжда използването на съдилища за наркотици като
Коментари Харесай

Фондация Матю Пери, създадена на името на покойната звезда от Приятели, за да помогне в борбата със зависимостта

Изображение: Матю Пери разисква потреблението на съдилища за опиати като решение за злоупотребата с медикаменти, отпускани с рецепта през 2013 година Снимка: AP

Фондацията също цитира откъс от Perry на своя уеб страница, в който той сподели: „ Когато умра, не желая „ Приятели “ да бъдат първото нещо, което се загатва – желая да оказвам помощ на другите да бъде първото нещо, което се загатва, и ще пребивавам останалата част от животът ми го потвърждава.

„ Пристрастяването е прекомерно мощно, с цел да може някой да го победи самичък. Но дружно, ден след ден, можем да го победим. "

Прочетете повече:
Какво разкриха записките на Пери
Този, който накара всички да се смеят
В памет на Матю Пери

Фондацията е фонд, спонсориран и поддържан от благотворителната организация National Philanthropic Trust (NPT), която споделя в своята задача, че желае да усили филантропията.

< p> Петте сътрудници на Пери - Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Кортни Кокс - споделиха в взаимно изказване след гибелта му: „ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от актьорски сътрудници. Ние сме семейство. “

Актьорският състав също даде обещание да показа повече по-късно, като сподели: „ Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да обработим тази необозрима загуба. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР