Изображение: Бионсе и Тейлър Суифт на световната премиера на Eras

...
Изображение: Бионсе и Тейлър Суифт на световната премиера на Eras
Коментари Харесай

Бионсе се присъединява към Тейлър Суифт на световната премиера на филма Eras Tour

Изображение: Бионсе и Тейлър Суифт на международната премиера на Eras Tour. Снимка: Getty Images за TAS

Списъкът включва песни, обхващащи 17-годишната й кариера и ще бъде пуснат в Обединеното кралство в петък.

Суифт сподели в Instagram, че филмът „ улавя блестящо обичаното ми премеждие I в миналото съм бил част от ".

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Тейлър Суифт (@ taylorswift)

-->

Тя сподели на почитателите на премиерата, че са „ основните герои “ във кино лентата и сподели, че са създали турнето „ вълшебно “.

В по-късна обява в Instagram, тя също отдаде респект на сътрудника си звезда, 42, с видео на двойката, позираща пред камерите, ядящи пуканки в кино.

Тя написа: „ Много се веселя, че в никакъв случай няма да знам какъв би бил животът ми без въздействието на Бионсе.

„ Начинът, по който тя ме научи и всеки актьор тук да нарушава разпоредбите и да се опълчва на нормите на промишлеността. Нейната благотворителност на духа. Нейната резистентност и еластичност.

„ Тя беше пътеводна светлина през цялата ми кариера и фактът, че се появи довечера, беше като същинска приказка. “

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Тейлър Суифт (@taylorswift)

-->

Концертен филм на Бионсе, сниман по време на нейния Ренесанс турнето ще бъде премиерно в кината в Северна Америка на 1 декември.

Комикът Адам Сандлър, артистът Закон и ред Мариска Харгитай и звездата от Барби Симу Лиу също участваха на премиерата на Суифт.

Изображение: Суифт на международната премиера от нейния филм Eras Tour Изображение: Американската певица счупи върховете в киносалоните с предварителни продажби на билети за кино лентата Изображение: Суифт носеше бледосиня рокля на Оскар де ла Рента

12-кратната носителка на Грами носеше бледосин Оскар де ла без презрамки Рокля на Renta с изрязани цветя с коса, завършена в фасул за събитието в комерсиалния център The Grove в Лос Анджелис.

Появата й на премиерата идва откакто TMZ заяви, че Суифт възнамерява да посети слуховия си другар Футболният мач на Травис Келс в Канзас Сити в четвъртък вечерта.

Филмът ще бъде пуснат в Обединеното кралство в петък и към този момент счупи върха за най-вече продадени билети през седмицата на отваряне на предварителната продажба за музикално събитие, съгласно Vue International.

Заглавието беше държано преди този момент от кино лентата Permission To Dance на BTS, който беше пуснат предходната година.

Американската верига киносалони AMC Theaters Distribution по-рано сподели, че филмът за Суифт е имал победи върха си за най-високи доходи от продажба на билети за един ден в своята 103-годишна история.

Също по този начин счупи върха за най-печелившия концертен филм в историята една седмица преди излизането му. Глобалните предварителни продажби на билети надвишиха 100 милиона $ (82 милиона паунда) към предишния петък.

Прочетете още:

Репортери на Тейлър Суифт и Бионсе, търсени от американската вестникарска верига

< p> Суифт ще донесе шоуто на Eras Tour онлайн в Обединеното кралство идната година, като посети Единбург, Ливърпул, Кардиф и Лондон.

Етапът от турнето в Обединеното кралство и Ирландия ще стартира в Единбург с три концерта на стадион Мърифийлд на 7, 8 и 9 юни 2024 година, преди да се насочи към стадион „ Анфийлд “ в Ливърпул за 13, 14 и 15 юни.

Стадион „ Принсипалити “ в Кардиф следва на 18 юни преди три дати на стадион „ Уембли “ в Лондон на 21, 22 и 23 юни.

След това тя ще играе на дати в Ирландия, Холандия, Швейцария, Италия, Германия, Полша и Австрия, преди да се върне на Уембли през август.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР