Изневярата може би е един от най-честите проблеми в една

...
Изневярата може би е един от най-честите проблеми в една
Коментари Харесай

Женско помагало: 15 признака за мъжка изневяра

Изневярата може би е един от най-честите проблеми в една връзка. Мъжът, които изневерява, колкото и добре да възнамерява всичко, рано или късно оставя диря в държанието си, която го разобличава. Вижте 15 знака, че той може би ви изневерява.

1. Промяна в навиците му в обществените мрежи. Вероятно крие с кого си комуникира, влиза прекомерно постоянно или в късната част на деня.

2. Вече телефонът му се заключва и като че ли внезапно е станал прекомерно конфиденциален по отношение на това какво има в него.

3. Ваши близки другари като че ли са трансформирали отношението си към вас, станали са по-мили, като че ли ви съчувстват.

4. Връзката ви върви добре или най-малко по този начин си мислите. Не се чувствате измъчвани, смутени, подценявани или даже уплашени.

5. Той се държи по-добре с вас, в сравнение с нормално. Гузната съвест на мъжа, който изневерява.

6. Вашият полов живот като че ли не е толкоз трогателен. Мъжете, които изневеряват на половинките си, постоянно не поддържат същото движение в спалнята, което са имали, когато са били лоялни. Губят интерес към своята партньорка и непрекъснато си търсят оправдания.

7. Често би трябвало да работи изключително, до късно.

8. Общуването посред ви ненадейно се е трансформирало. Вече не разговаряте дълго и вълнуващо, той по-малко споделя с вас, само че и не се интересува толкоз от това по какъв начин е минал денят ви, за какво не сте в въодушевление. Ако той към този момент не е споделящ, доста е евентуално да е намерил друга, с която да го прави.

9. Вече не ви вижда като жена, а вие сте все по този начин привлекателна. Мъж, който стопира да вижда половинката си, не ѝ прави похвали, несъмнено има ползи на друго място.

10. Вече не се пробва да спори с вас, заобикаля инцидентните разногласия.

11. Вашата вътрешен глас ви подсказва, че той ви изневерява.

12. Започнал е да подлага на критика неща свързани вас, които преди е намирал за привлекателни.

13. Лесно се наскърбява на мненията и шегите ви.

14. Спрял е да обръща внимание на вас, децата ви и домашния живот като цяло.

15. Вече не чувате от него "обичам те ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР