Изненедващо, ПП-ДБ може и да предложат списък с кандидат-министри за

...
Изненедващо, ПП-ДБ може и да предложат списък с кандидат-министри за
Коментари Харесай

Изненада: ПП-ДБ може и да дадат състав на кабинет на Бойко

Изненедващо, ПП-ДБ може и да предложат лист с кандидат-министри за кабинет, както настоя през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на лидерската среща през вчерашния ден.

Това стана ясно от думите на акад. Николай Денков от ПП-ДБ в коридорите на Народното събрание.

Нека първо да минем през разискване в обединението, има и плюсове, и минуси в двата разновидността, тъй че има настройка, че може и да предложим, както бе разисквано през вчерашния ден, само че няма никаква подготвеност да се разискват имена, сподели Денков.

Управленската стратегия, която се приготвя, ще е на Министерския съвет, а не е взаимна стратегия, изясни Денков. Ще подготвим такава и ще я обсъдим с другите парламентарни групи, първо с ГЕРБ като най-голяма група, с цел да забележим дали можем да получим поддръжка, добави той. 

Ясно е, че гласуването върви в комплект - конструкция, състав на Министерския съвет и програмата, която би трябвало да извършва Министерски съвет, тъй че това е негова стратегия, добави той.

Нека да забележим процеса - не се тормозя толкоз за самата подготовка, защото имаме изчерпателна предизборна стратегия, ще стъпим на нея. Повече ме тормози въпросът с другите групи като дълготрайност и трудност, сподели още Денков. 

Той отхвърли да дава отговор на въпроси за имена и състав на държавното управление и дали то ще е политическо или експертно. И уточни, че самият той не взе участие в такива диалози.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР