Изненадващо, но вярно! Огледалото може да си спомни мислите и

...
Изненадващо, но вярно! Огледалото може да си спомни мислите и
Коментари Харесай

Думите, които не бива НИКОГА да се изричат пред огледалото, носят беди и нещастия

Изненадващо, само че правилно! Огледалото може да си спомни мислите и да ги трансферира на открито. От незапомнени времена магьосниците и алхимиците употребяват огледала в своите ритуали, написа zajenata.bg. Безгрижното боравене с него може да унищожи живота ви и живота на вашите близки.
Магията на огледалата
Баба ми като дете ми забраняваше дълго време да седнал съм пред огледало. Тя уверяваше, че по този метод огледалото се " вади " от моето здраве и хубост. Тогава аз не придавах никакво значение на това, до момента в който не разбрах, че учени са потвърдили, че е нездравословно да се употребява храна пред огледало -Когато тялото преработва храната можете да получите стомашно разстройство.
Но това не е най-лошото. Лошите думи, изречени пред огледалото, може да доведат до доста проблеми. В края на краищата, всичко, което се случва пред него, се връща от огледалото назад в действителния свят.

КАКВИ ФРАЗИ НЕ МОГАТ ДА съдебна експертиза КАЗВАТ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО
" Как ме боли от всичко това "
Привлича разнообразни болести и неприятни признаци.

" Всичко е неприятно "
И ще бъде още по-лошо, в случай че кажете това на вашето отражение.
" Аз съм дебела, дебела, няма да отслабна. "
Никой различен не съумява да отслабне от тези думи. Но имате проблеми с храносмилането, булимия или анорексия - елементарно се хващат!

" Ужас! "
Трудностите ще стартират да ви преследват вас и всичките ви близки, в случай че не се откажете от тази дума.
" Аз съм грозна "
Външният тип ще се утежни, ще се появят кожни обриви.

" Каква глупачка съм! "
Това води до утежняване на паметта и понижаване на умствените качества.
" Нямам пари... "
Силно програмиране за беднотия, парите ще се стопяват като вода.

" Изглеждам непоносимо "
Когато казвате такива думи пред огледалото, вие безусловно отблъсквате всички хора от себе си, ще бъдете избягвани.

" Аз съм тъжна... "
Тази фраза единствено изостря положените, което може да докара до меланхолия и други болести.
" Изглеждам нещастна "
Превръща съществуващите проблеми в необратими.
" Уморена съм от всичко "
Рискуваш да загубиш душата си, непосредствен човек. Децата престават да се подчиняват.
" Страдам "
Близо до смисъла на думата " мъчително ". Съществуващите болести се трансформират в съществени болести.
" Никой не ми е необходим! "
Дори един път произнесена, тази фраза към този момент е в положение да промени връзките с родственици, другари, близки.
Силно предлагам да контролирате думите и мислите си, да не насочвате отрицателното към себе си. Дори повърхностно хвърлена дума в отражението може да докара до съществени проблеми. По-добре постоянно се хвалете, обичайте отражението си, вашите лични характерности. Превръщайте минусите в позитивни аспекти.
Следвайте правилото в никакъв случай да не се оглеждате в огледалото с неприятно въодушевление и мисли. И изключително да не оценявате сериозно отражението си.

Ти си единствена по рода си. Никой не може да заеме мястото ти и не би трябвало да заемаш мястото на някого. Всеки от нас е основан неповторим, а светът се нуждае от многообразие.

Това не значи, че би трябвало да се откажем от стандартите. Но не търсете невъзможното от себе си, повторете по-добре: " Ще продължа да се пробвам да се съсредоточаавм, до момента в който не доближи задачата си. Дори и по-късно ще продължа да работя, тъй като триумфът е пътешестване, а не дестинация. "
Надявам се тази публикация да ви убеди да не изразявате нездравословни разрушителни изречения всеки ден. Не обвинявайте себе си и не се унижавайте пред огледалото. По-често казвайте, че сте щастливи, красиви, сполучливи и богати. Благодарение на този елементарен обред, огледалото ще престане да бъде ваш зложелател и причина за злощастие.

А вашите другари знаят ли какви думи не могат да бъдат казани пред огледалото? Кликнете върху бутона " Споделяне във Фейсбук ", напомнете още веднъж на всички какъв брой всекидневно е огледалото в къщата им да отразява тях самите, като единствени и неповторими.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР