Изненадващо днес от поста директор на дирекция Финанси в община

...
Изненадващо днес от поста директор на дирекция Финанси в община
Коментари Харесай

Поредни кадрови смени в община Благоевград! Освободиха финансист №1 в общината Б. Механджийски, последен работен ден и за зам. кмета М. Петрова

Изненадващо през днешния ден от поста шеф на дирекция " Финанси " в община Благоевградбе освободен Борис Механджийски, за който до през вчерашния ден се говореше,че остава в екипа на новия кмет Методи Байкушев. Мехайнджийски освободи кабинета си скоростно и напусна общината, споделиха за Struma.com осведомени.

Общината напуща и заместник- кметът по стопански въпроси Мария Петрова, през днешния ден беше последния и работен ден. Преди дни оваканти поста и зам.кметът по строителството Христо Дюлгеров. Във значимия финансов отдел на общината остават да работят към този момент основният бюджетар Стояна Иванова и основният счетоводител Т. Николова, поставяла подписа си паралелно до този на някогашния кмет Илко Стоянов и способена и виновна за всички разходи в общината.

Дали кметът Байкушев ще продължи да работи с тях към този момент е неразбираемо. В последна сметка съвсем целият управнически екип на екскмета Илко Стоянов е освободен. Не е ясно кои ще са новите попълнения в кабинета " Байкушев ".

Петя Колева

Борис Механджийски

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР