Изненадващата поява на Шарън Стоун на сцената на предаването Saturday

...
Изненадващата поява на Шарън Стоун на сцената на предаването Saturday
Коментари Харесай

Богиня, окъпана в злато: Шарън Стоун ни припомни защо е синоним на сексапил

Изненадващата поява на Шарън Стоун на сцената на предаването Saturday Night Live (SNL) този уикенд повиши пулса ни. Тази 64-годишна жена потвърди за следващ път, че е безконечната икона, която по този начин или другояче знаем, че е. 

Актрисата се трансформира в част от осъществяването на артиста Сам Смит на най-новата му ария “Глория ”. Сам Смит беше облечен от глава до пети в златни пайети, до момента в който Шарън Стоун носеше божествена златна рокля без презрамки. Докaто Смит пееше дружно с цялостен хор зад него, Шарън стоеше в предната част на сцената, полегнала върху роял, наметнат със златисто було, и излъчваше неповторима женственост.
                             

Идеята на сценичното осъществяване е Шарън Стоун да пресъздаде древногръцката богиня на любовта и хубостта - Афродита , пишат от Hello.

Шарън изглеждаше по-стилна и по-секси от доста от по-младите хубавици в киноиндустрията и то 30 години след излизането на кино лентата " Първичен инстинкт " и паметната сцена с нейно присъединяване.  Може да видите oще фотоси от зашеметяващата ѝ визия в галерията тук.
 Шарън Стоун влиза в облика на Афродита в предаването SNL  Шарън Стоун влиза в облика на Афродита в предаването SNL  Шарън Стоун влиза в облика на Афродита в предаването SNL  Шарън Стоун влиза в облика на Афродита в предаването SNL
Сигурно се чудите по какъв начин може една жена на 64 да наподобява по този начин? Актрисата работи усилено за своята невероятна физика и нормално тренира четири или пет пъти седмично. Обича да разнообразява своята рутина, като включва пилатес, разпъване на цялото тяло, силови тренировки, йога и танци.
                             

Тя също следва здравословна диета с доста храни с невисок гликемичен показател като киноа, леща и зеленчуци. Обича да хапва също риба, чисто месо и яйца. Яде каквото желае, само че гледа да не прекалява. Някои от обичаните ѝ ястия включват пиле на скара, агнешко, сьомга и постни пържоли със зеленчуци на пара.

Освен това, Шарън е спряла да пие алкохол , следвайки образеца на Мадона. 
 Шарън Стоун във викторианска визия  Шарън Стоун във викторианска визия  Шарън Стоун във викторианска визия  Шарън Стоун във викторианска визия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР