Изненадващ посрещач на летището в София имаше най-добрата ни спринтьорка

...
Изненадващ посрещач на летището в София имаше най-добрата ни спринтьорка
Коментари Харесай

Кученцето Рио посрещна Ивет Лалова в София

Изненадващ посрещач на летището в София имаше най-хубавата ни спринтьорка Ивет Лалова. Близките й бяха довели на летището кученцето Рио. Ивет не пропусна да му се порадва.

Иначе Лалова проучва със смесени усеща представянето си на Световното състезание в Лондон. И даде обещание по-силна спортна 2018 година.

" Сега следва някой и различен старт, някой шампионат, а по-късно наложителната триседмична отмора - моята персонална почивка, която е през септември и октомври. След това отново изначало! 2018 година има доста хубава стратегия, защото има европейско състезание в Берлин ", съобщи Лалова на летище " София ".

" Деветото място е единствено едно по-назад от огромния олимпийски триумф, а в това време е толкоз надалеч от финала. Приемам го метафизичен и ще го употребявам като една доста огромна мотивация за напред. Ще запомня надпреварата с прелестната аудитория и красивия стадион.

Ще го запомня с огромния мраз, който преживяхме и дъжда, а най-много с тази сърцата аудитория, която виждахме от заран до вечер. Много дребни страни могат да покажат такова нещо и да подсигуряват ", безапелационна беше Ивет.

Софиянката даде кураж и на Тихомир Иванов, който получи травма навръх разгрявката преди финала в скока на височина.

" Вчера плаках за Тихомир. Пожелавам доста здраве и шанс на всички. Тихомир е доста мощен душевен и едно такова нещо може да го направи единствено още по-силен. Всеки огромен състезател претърпява през кариерата си не една и две травми. Има и доста по-страшни, за това му споделих да гледа от позитивната страна на нещата и да употребява това като бъдеща мощ ", приключи Ивет Лалова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР