Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог. Тази

...
Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог. Тази
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог

" Изненадата ще пристигна, когато кандидат-президентите влязат в директен разговор ". Тази теза изложи в коментара си по БНР психологът Росен Йорданов. Според него актуалният президент Румен Радев е в зоната си на комфорт, поради което не би имал предпочитание да се появява в обстановки, които ще го извадят от нея. Йорданов предвижда, че щабът на Радев ще поставя старания да се заобикалят срещи с другите претенденти за " Дондуков " 2. " За да затвърдят облиците си, другите претенденти за президент ще търсят повече изяви и срещи, в които дебатът да се води в различен подтекст - не какво другият не е, а кой по какъв начин вижда президентската роля и своята роля в бъдещето на страната ".

По думите на психолога изкушението да се търси борбата сред кандидат-президентите е огромно и към момента печелившо по нашите географски ширини: " Смятам, че в тази акция ще надделее диалогичният звук ".
Психологът разказа упованията за тона на претендентите:

" От проф. Анастас Герджиков ще чуваме повече от тона на ректора, ще построи облик на по-решителен и по-категоричен и убеден претендент, в сравнение с се допуска. Лозан Панов към този момент даде анонс какво можем да чакаме от него - неотстъпчивост, мъчно прикривана неприязън, решителност - неприсъща за поста и облика, който беше построил. Румен Радев ще изненада своите гласоподаватели с това, че генералският ореол, който той градеше на една персонално ориентирана конфронтационна акция в продължение на години, само че не беше влизал действително в същински спор, та този ореол ще бъде сменен с по-голяма степен на колебливост и ще се видят пробойни в самочувствието ". Според Йорданов материалните проблеми - финансова, енергийна рецесии - ще " ударят по джоба хората " и няма по какъв начин това да не се отрази и на изборите:

" Който пръв се сети, че не може да постанова дневния ред на хората, а би трябвало да го следва - той ще завоюва ".

В предаването " Хоризонт до обед " някогашният психолог в Министерство на вътрешните работи разяснява и назначението от кмета на София Йорданка Фандъкова на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов за шеф на Столичния инспекторат:

" Аз неведнъж съм казвал, че господин Иванов не го намирам за най-удачната кандидатура за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, само че когато го уволниха с тези претекстове, които бяха неуместни... през цялата история на България в никакъв случай от служебно държавно управление не са сменяни всички шефове на служби в тази страна - цялата сигурност се държи от един човек сега. Г-н Иванов беше заменен с безусловно несъответстващи претекстове от Бойко Рашков (служебен министър на вътрешните работи - б.р.), който е един полицай, той е бил в тези години, от които ние се отхвърляме. Да кажеш, че един основен секретар на Министерство на вътрешните работи е неуместно да бъде назначен за началник на сигурността - е несериозно. От друга страна обаче - това е политическа неточност, тъй като налива вода в мелницата на говореното за греховете на Борисов, на ГЕРБ, т.е. тематики, които към този момент не са настоящи ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР