„Изненадана съм от истерията на някои партии, защото с броенето

...
„Изненадана съм от истерията на някои партии, защото с броенето
Коментари Харесай

Корнелия Нинова захапа ДБ и Манолова: Гледам истерията срещу разписките и си мисля, че може съмненията за манипулация на машините да са основателни

„ Изненадана съм от нервността на някои партии, тъй като с броенето не се анулира машинният избор. Имаше подозрения, че се пипа софтуера на машините и като виждам нервността в последните дни, може би тези подозрения са основателни “. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка опитите на “Демократична България” и Мая Манолова да анулират сравнението на резултатите от машините с тези от хартиените разписки.

Тя разгласи подготвеност да седне с партиите на митинга да търси решение на проблемите, само че преди този момент приканва служебният кабинет да слагат на масата Бюджет 2022.

По думите на Нинова парламентарните избори са по-важни от президентските „ за страната “.

Тя още веднъж не спести рецензии към дейностите на Стойчо Кацаров.

„ Служебният здравен министър не се оправя, поискахме му оставката преди седмица “, акцентира още веднъж тя.

„ Партиите би трябвало да загърбят желанието си за власт, за постове, за разпределение на министерски кресла. Има рецесии, само че на всеки проблем има решение. За България сега решението е работещо държавно управление “, съобщи Корнелия Нинова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР