Изненада! По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа, отново е

...
Изненада! По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа, отново е
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън отново ще става леля: Пипа е бременна с третото си дете!

Изненада! По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа, още веднъж е бременна.

Пипа и брачният партньор ѝ Джеймс Матюс чакат третото си дете дружно, съгласно сп. People, които цитират „ голям брой източници “, потвърждаващи огромната вест. Един от тези източници са „ очните ябълки на всички, които са видели фотоси на Пипа на платинения празник на кралицата този уикенд “ , където тя доста повърхностно дебютира с бременно коремче.

Кралските почитатели бяха прелестно сюрпризирани, когато в събота Пипа се появи на концерта в Бъкингамския замък. Пипа беше живото олицетворение на стандарта за бременността, като безусловно сияеше в ярка зелена рокля и изглеждаше в действителност щастлива във всеки един миг.



Тази поява евентуално е и формалният метод Пипа Мидълтън да разгласи бременността си обществено, защото, съгласно сп. People, нейният представител е отхвърлил настояването за формален коментар.
 Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора
Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс към този момент имат две деца – 3-годишния Артър и Грейс, която е на 1 годинка. Източници настояват, че двойката е извънредно разчувствана, че ще усили фамилията си още веднъж, като източник споредли пред Page Six, че са „ толкоз щастливи “ да чакат бебе още веднъж.

През 2016 година преди даже да се оженят, източници, близки до Пипа, описаха пред сп. People, че двойката не се интересува от светлината на прожекторите , която идва от връзката им с кралските особи, и към този момент са фокусирани върху построяването на бъдеще, което се върти към това „ да има деца и да водят спокоен живот “.
 Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън  Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън  Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън  Бляскавата женитба на Пипа Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР