Изненада ме името на Николай Младенов. Явно ще излизат още

...
Изненада ме името на Николай Младенов. Явно ще излизат още
Коментари Харесай

Радев е изненадан, че Николай Младенов е в "Пандора"! Очаква още бг имена да бъдат осветени

Изненада ме името на Николай Младенов. Явно ще излизат още доста имена в досиетата Пандора. Това съобщи президентът Румен Радев.

Запитан дали и имената на братя Бобокови го изненадват, Радев сподели, че не е чул за тях. " Правете разлика сред хора, които заемат държавни постове, и хора от бизнеса ”, добави президентът. По-късно уеб сайтът bird.bg, който е измежду проверяващите Пандора, разгласи публично, че братя Бобокови нямат досеета там.

Иначе Радев чака службите за сигурност да дават информация за имената на българите от така наречен досиета Пандора. " Те са длъжни да го създадат ", сподели Радев.

За обстановката с декларацията за поданство на Кирил Петков президентът сподели, че " това е юридически проблем, няма общо с личността Кирил Петков ”.

Помолен да разяснява предизборната акция за президент, Румен Радев съобщи, че посредством медиите проблемите, пред които се изправя служебното държавно управление, се придвижват в предизборния спор. " Това очевидно е част от играта, по този начин са решили да играят, толкоз могат ", съобщи Радев. Той добави, че няма желание да влиза в острия звук, който се задава в предизборната акция.

Радев изясни, че във всеки претендент вижда сериозен конкурент. " Всеки има право да изложи своите хрумвания ", съобщи президентът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР