Изненада! Apple Watch 9 току-що беше с отстъпка в Amazon

...
Изминаха само няколко дни, откакто Apple пусна Apple Watch 9,
Коментари Харесай

Изминаха само няколко дни, откакто Apple пусна Apple Watch 9, най-новото допълнение към ултрапопулярната гама смарт часовници на компанията, но Amazon вече има сделка за смарт часовника. Apple Watch 9 е оборудван с по-бърз чип, по-ярък екран и някои други вълнуващи надстройки, което го прави солидна стъпка напред спрямо предишните модели на Apple Watch.

Свързани: 

ако сте на пазара за нов Apple Watch и искате да получите възможно най-добрата сделка, ще искате да пропуснете Apple Store и да се възползвате от сделките на Amazon за Apple Watch. Продължете да четете, за да разгледате най-добрите предложения за Apple Watch 9.

Какво е новото в Apple Watch Series 9

Новият Apple Watch Series 9 предлага гъвкавостта и функционалността, които повечето хора искат от своя смарт часовник . Може да се поръча веднага за незабавна доставка. Отново има два варианта за размер на корпуса –– 41 мм и 45 мм – и множество опции за цвят на корпуса, включително звездна светлина, полунощ, сребрист и (продуктов) ЧЕРВЕН. Можете също така да избирате между няколко различни опции за материал на корпуса (всички от които са водоустойчиви). Алуминиевата опция, например, вече също се предлага в розово. Всички работят с операционната система WatchOS 10, която е предварително инсталирана на часовника, заедно с колекция от приложения.

Едно от най-големите подобрения на Apple Watch Series 9 е въвеждането на Apple S9 SiP чип. Подобрява скоростта, живота на батерията и функционалността на часовника. Например, вече поддържа жест с двойно докосване, което улеснява управлението на часовника само с една ръка. Новият чип също подобрява начина, по който часовникът събира и анализира данни от акселерометъра, жироскопа и оптичния сърдечен сензор.

Нови функции, добавени към Apple Watch Series 9 

Той работи с помощта на новия S9 чип на Apple и 4-ядрен Neural Engine. Получавате 29% повече точност, като използвате функцията за диктовка на часовника и Siri. Всички от новите Apple Watches поддържат допълнителни жестове за управление на часовника. Например, докоснете палеца и показалеца си заедно, за да отговорите или прекратите повикване. Часовникът Series 9 вече предлага до 18 часа живот на батерията. Насладете се на винаги включен Retina дисплей, който е два пъти по-ярък от Apple Watch 8 (до 2000 nits).Някои команди и заявки на Siri вече се обработват на устройството и не изискват интернет връзка. Новата функция Smart Stack прави достъпа до информация по-бърз и лесен на дисплея на часовника. Новите интегрирани циферблати включват Snoopy, Palette и Solar Analog . Има и нов циферблат на часовника Nike. Функцията Live Activity вече проследява повече дейности, включително колоездене. Приложението Mindfulness предлага нови функции, като например регистриране на състоянието на ума. Часовникът вече може да следи колко излагане имате всеки ден на дневна светлина, използвайки своя сензор за околна светлина. Включен е тримесечен абонамент за Apple Fitness+.

По-малкият размер на корпуса от 41 mm се продава за $399 в Apple, но Amazon го предлага в продажба за $390.

$390 и нагоре в Amazon

Най-добрите оферти за разчистване на Apple Watch 8

Не се интересувате от наскоро обявения Apple Watch 9? Тогава помислете за пуснатия в продажба Apple Watch 8.

Apple Watch Series 8: $299 и повече

  е издръжлив смарт часовник, който е устойчив на плуване, прах и на напукване . За обикновените потребители на смарт часовник той събира почти всяка функция, която можете да поискате в компактен, удобен за носене пакет.

Apple Watch 8 има редица функции за проследяване на здравето, включително оптичен сърдечен сензор, електрически сърдечен сензор за ЕКГ, сензор за кислород в кръвта и нов сензор за телесна температура. Той също така идва с нова функция за откриване на катастрофи, която открива къде се намира носещият при тежка автомобилна катастрофа и предупреждава службите за спешна помощ.

Можете също да се докоснете до йога, медитация и други тренировъчни програми чрез Apple Fitness+. (Apple Fitness+ е абонаментна услуга. Струва $9,99 на месец; купувачите на Apple Watch получават първия месец безплатно.)  

Опитайте Apple Fitness+

Apple Watch Series 8 е очевидният избор за всеки, който не се нуждае която и да е от абсурдно дългия списък с функции на Apple Watch Ultra. Той е точно както трябва и е страхотно надграждане от предложенията на предишната линия. Освен това е по-достъпен и често се продава.

В момента Amazon намали 41-милиметровия Apple Watch 8 само с GPS до $299 (обикновено $399). Това е една от най-ниските цени, които сме виждали. Цената варира за допълнителни модели в зависимост от размера и клетъчните опции, но Apple Watch 8 е с отстъпка за всички модели.

Защо харесваме Apple Watch 8:

Отчитанията на сърдечната честота и ЕКГ записите се съхраняват в приложението Apple Health за лесен достъп. То без усилие се синхронизира с iPhone и други продукти на Apple за споделяне на здравни данни, съобщения и др. Предлага се с вграден сензор за кислород в кръвта и приложение. $299 и повече в Amazon

Струва ли си Apple Watch?

Ако сте човек, който носи смарт часовник и обмисля надстройка, тогава Apple Watch си заслужава. Интелигентното носимо устройство може да разпознава времето, да отговаря на текстови съобщения и обаждания, да възпроизвежда музика и е оборудвано с всички най-нови характеристики и функции, включително проследяване на здравето. Въпреки че Apple Watch не проследява кръвното налягане, той разполага като оптичен сърдечен сензор, електрически сърдечен сензор за ЕКГ, сензор за кислород в кръвта и нов сензор за телесна температура.

Кой е най-новият модел Apple Watch?

Apple току-що пусна Apple Watch 9 и Apple Watch Ultra 2, което ги прави най-новите и последни модели в гамата на Apple Watch, заменяйки Apple Watch 8 и Apple Watch Ultra. Ако искате да видите предишните поколения на Apple Watch в ред, те започват с Apple Watch (1-во поколение) (2015), Apple Watch Series 1 и Series 2 (2016), Apple Watch Series 3 (2017), Apple Watch Series 4 (2018), Apple Watch Series 5 (2019), Apple Watch Series 6 и SE (2020), Apple Watch Series 7 и накрая Apple Watch 8 и Apple Watch Ultra (2022).

Как да сравняваме моделите на Apple Watch 

Може би се чудите каква е разликата между клетъчен Apple Watch и GPS? Е, ако не носите своя Apple iPhone при себе си, мобилният Apple Watch може да се свърже с интернет и да ви покаже цялото ви любимо съдържание направо на китката ви. Освен това може да проследява местоположението ви и да ви дава указания, независимо къде се намирате. Apple Watch GPS може само да ви дава указания, но не е свързан с интернет, така че не може да прави неща като изпращане на имейли или поточно предаване на музика.

Трябва ли да изчакате Apple Watch Series? Е, ако искате добра сделка за Apple Watch, няма по-добро време да си купите такъв от днес. Amazon е пълен с големи оферти за Apple Watches.

Свързано съдържание от CBS Essentials

Най-добрите смарт часовници за наблюдение на здравето на сърцето
Най-добрите смарт часовници през 2023 г.: Apple Watch 8, Samsung Galaxy Watch 6, още
Как да сменяте телефонен оператор: Намерете най-добрите оферти за Apple iPhone 15
Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2 най-накрая са тук: Къде да купите вашия
Най-добрата оферта за телевизор на Amazon за деня: Вземете смарт телевизор Amazon Fire 4K с 50% отстъпка
Най-добрите калъфи за Apple iPhone 15, които можете да поръчате в момента
Най-добрите интелигентни тракери през 2023 г.: Apple AirTags, Tile и други
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР