Изнасилването на спящата жена е извършвано в продължение на няколко

...
Изнасилването на спящата жена е извършвано в продължение на няколко
Коментари Харесай

Мъж дрогирал жена си, за да снима как я изнасилват непознати

Изнасилването на спящата жена е осъществявано в продължение на няколко години

Френски жител бе упрекнат за това, че 10 години е снимал по какъв начин инцидентни мъже изнасилват жена му. Общо към 80 души са взели участие в противозаконното снимане, осведоми Independent, представен от БЛИЦ. Според изданието изнасилването на спящата жена е осъществявано в интервала от 2011 до 2020 година, в градче, покрай Авиньон.

Разследването против пенсионера почнало преди 3 години, когато той бил хванат да се пробва да снима чужд със скрита камера в съблекалня. Скоро е открито, че мъжът, който е бил женен повече от 50 години, е смесвал от време на време хапчета за сън с храната на жена си, след което е канил мъже, които да я изнасилват, до момента в който тя е в безсъзнание.

Пенсионерът пускал записите в тематичен уебсайт. Обвинени и задържани за полово посягане са 51 души на възраст от 26 до 73-годишна възраст. В компютъра на пенсионера са открити стотици видеа. Разследващите са разпознали над 92 случая на полово принуждение върху дамата от 83-ма обвинени.

Самоличността на всички забъркани обаче към момента не е открита. Съпругата на обвинения подала молба за бракоразвод. Според нея брачният партньор ѝ се опитал да я убеди да се съгласи да смени колегата, само че тя отказала, тъй като не желала никой да я допира „ без усеща “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР