Изнасилване в гинекологичния кабинет преживява сръбската музикална турбо фолкзвезда Драгана

...
Изнасилване в гинекологичния кабинет преживява сръбската музикална турбо фолкзвезда Драгана
Коментари Харесай

Чалгарка насилена от гинеколог

Изнасилване в гинекологичния кабинет претърпява сръбската музикална турбо фолкзвезда Драгана Стаменич, която се оплаква наред в медии и обществени мрежи за случая, с цел да отмъсти на полово шавливия лекар, научи

Певицата, която става известна в западната ни съседка с присъединяване си в риалити съревнование, разгласява и фотография на лекаря, с цел да е срамът цялостен.

" Това е фотография на индивида с букви Р.М.,  който се опита да ме изнасили. Този мъж е доктор, експерт по гинекология “ стартира описа си Драгана. Гласовитата и привлекателна дама показва, че гинекологът станал нападателен и полово настойчив още когато тя влиза в кабинета.

" По време на прегледа той се опита да ме допре по краката с думите: " Ти си прелестна и красива жена. Трябва да бъда доста гальовен с теб. След това се облегна на мен с гениталиите си, пробвайки се да покаже какво има поради. Извиках на няколко пъти, казвайки му да се отдалечи от мен, което той явно не взе на съществено “, продължава описа си чалгарката.

Тя твърдим че в края на прегледа докторът я прегърнал и принудително я целунал като дружно с това я хванал за дупето.

 

През цялото време не спрял да й приказва мръсотии и да изяснява какъв брой е разчувствана от нея.

От кабинета Драгана се насочва непосредствено към полицията, където схваща че против доктора има подавани голям брой сигнали. По-късно схваща, че сътрудниците на полово необуздания гинеколог също знаели за похожденията му, само че никой нищо не е направил против неговите изцепки.

Разгневена, че докторът още практикува, вместо да гние в пандиза, тя споделя в интернет за претърпяното оскърбление. Изпълнителката моли почитателите си да разпространят историята й, с цел да стигне до повече хора и сходни случаи да бъдат прекъснати в бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР