Изминалата 2023 година, водещият на По света и у нас“

...
Изминалата 2023 година, водещият на По света и у нас“
Коментари Харесай

Косьо Филипов погреба баща си

Изминалата 2023 година, водещият на „ По света и у нас “ по Българска национална телевизия Косьо Филипов, изпратил със смесени страсти, откакто погребал татко си, а на идващия ден изпратил щерка си Елия абитуриентка. Журналистът споделя с тъга, че татко му не доживял да види внучка си с красивата й бяла рокля.

 

Родителят на Филипов умрял изненадващо в съня си, а загубата му била потрес за цялото семейство. Часове по-късно журналистът трябвало да води събитието „ Златното перо “, по тази причина не му останало време да се отдаде на страстите си. След това изпратил щерка си на бала, дружно с някогашната си брачна половинка Божана Филипова, с която се разведоха през 2008 година, само че резервираха другарски връзки.

 

Косьо Филипов започва тв кариерата си в телевизия „ Евроком – Пловдив “, където се среща и със брачната половинка си Божана. Съпрузите се преместили да живеят в София, с цел да работят в Нова тв. Дълго време Божана съобщаваше прогнозата за времето, а Косьо бе водещ и редактор на централната новинарска емисия и „ Темата на Нова “. След това и двамата се реалокираха в ТВ 7. По това време Филипов стартира да написа и стихове.

 

Макар поезията и публицистиката да му носят наслада, той признава, че най-голямата му наслада в този живот, несъмнено е щерка му Елия, която на 6 май ще навърши 20 години. Тя е избрала да се посвети на британската лингвистика и несъмнено получила цялостната поддръжка на родителите си. Освен, че е извънредно старателна студентка, Елия към този момент работи и е независима. За бала й предходната година, новинарят, който по принцип цени парите, не се поколебал да й подари първия й автомобил, за който спестявал в продължение на две години.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР